Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă "bijuterie" de stadion în Liga 1! Arena de 28 de milioane de euro, într-un oraş de tradiţie

O nouă "bijuterie" de stadion în Liga 1! Arena de 28 de milioane de euro, într-un oraş de tradiţie

Fotbal intern

Comentarii

O nouă "bijuterie" de stadion ar putea fi folosită în Liga 1, care a costat 28 de milioane de euro. Marcel Romanescu, primarul din Târgu Jiu, vrea să aducă pe stadionul din Târgu Jiu o echipă din Liga 1.

Liga 1 s-ar putea bucura de o nouă "bijuterie" de stadion, arena din Târgu Jiu, al cărei cost de construcţie a fost de 28 de milioane de euro. Marcel Romanescu, primarul din Târgu Jiu, are ambiţia de a în folosinţă stadionul din oraş unei echipei din Liga 1.

O nouă "bijuterie" de stadion în Liga 1! Arena de 28 de milioane de euro, într-un oraş de tradiţie

Oraşul Târgu Jiu, unul cu tradiţie în Liga 1, poate fi pus din nou pe harta primului eşalon din fotbalul românesc. Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, vrea să dea în folosinţă stadionul din oraş unei echipe din Liga 1.

Pe vremea când Pandurii juca în Liga 1 şi chiar în grupele cupelor europene, Târgu Jiu era întotdeauna o deplasare grea pentru echipe puternice, mai ales pe vremea când echipa era antrenată de Petre Grigoraş, iar la Pandurii jucau Nistor, Anton, Maxim sau Răduţ.

De când echipa Pandurii a dispărut, oraşul Târgu Jiu a rămas fără echipă pe prima scenă a fotbalului românesc, iar primarul Marcel Romanescu vrea să schimbe acest aspect. Chiar dacă nicio echipă din Târgu Jiu nu are, momentan, forţa de a ajunge în Liga 1, Romanescu vrea să dea în folosinţă arena care a costat 28 de milioane de euro pentru o echipă din prima ligă.

"Avem o bază sportivă de excepţie şi m-a bucura dacă Pandurii sau Viitorul ar ajunge în prima ligă. Avem una dintre cele mai cochete arene, nu cea mai mare, dar una dintre cele mai moderne din ţară. Şi ar fi păcat să nu găsim o soluţie. (...) Iau în calcul serios ca una dintre echipele din Liga Naţională, şi tatonez de acum terenul pe anumite zone, să o aduc la Târgu Jiu", a spus Marcel Romanescu la emisiunea Sportul gorjean, potrivit site-ului pandurul.ro.

"Bijuteria" de stadion de la Târgu Jiu are 12.518 locuri şi a costat aproximativ 28 de milioane de euro, fiind inaugurată în 2019.

Afla mai multe despre: targu jiuliga 1stadionmarcel romanescuarena 

viewscnt
Articole similare