Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oferta făcută după un nou titlu ratat. Antrenorul, aşteptat să semneze cu FCSB! Becali a acceptat toate condiţiile

Oferta făcută după un nou titlu ratat. Antrenorul, aşteptat să semneze cu FCSB! Becali a acceptat toate condiţiile

FCSB

Comentarii

În vara trecută, după un nou titlu ratat, Gigi Becali l-a ofertat pe Marius Şumudică şi antrenorul era aşteptat să semneze şi să preia echipa, după ce Becali a acceptat toate condiţiile puse de Şumudică la vremea respectivă.

La finalul sezonului trecut, după un nou titlu ratat de FCSB, Gigi Becali i-a făcut o ofertă lui Marius Şumudică, anternor care era aşteptat să semneze după ce Becali a acceptat toate condiţiile puse la vremea respectivă. Totuşi, mutarea nu s-a concretizat, în final Şumudică refuzând oferta lui Becali.

Oferta făcută după un nou titlu ratat. Antrenorul, aşteptat să semneze cu FCSB! Becali a acceptat toate condiţiile

Gigi Becali a acceptat, acum aproape un an, toate condiţiile puse de Marius Şumudică şi antrenorul era aşteptat să semneze cu FCSB, după părţile bătuseră palma. Oferta pentru Marius Şumudică a fost făcută dintr-o ambiţie a lui Gigi Becali, care voia să oprească supremaţia lui CFR Cluj în Liga 1.

Marius Şumudică şi-a dat, în primă fază, acordul să semneze cu FCSB, însă în cele din urmă a refuzat să preia echipa, deşi bătuse palma cu Gigi Becali.

La aproape un an distanţă, Marius Şumudică a spus că regretă că a refuzat oferta lui Gigi Becali, în contextul ultimelor evenimente care au avut loc între Şumudică şi Rapid, echipa sa de suflet. "Lui Gigi Becali i-am dat primul telefon după ce am ieşit din biserică şi după ce s-a întâmplat ce s-a întâmplat la Rapid. I-am zis aşa: „Am fost un prost că am gândit cu inima şi cu sufletul”. Eu când am avut contractele de la Steaua, îmi acceptase tot Gigi, doar mă aştepta. Nu ştiu ce se întâmpla după aceea. Dacă făcea Gigi 2-3 schimbări la pauză, dar îi antrena Şumudică. Am greşit! În sufletul meu sunt rapidist, dar am greşit.

Dacă mergeam la Steaua, FCSB, eu cred că mă băteam la titlu cu şanse reale. Îmi era foarte greu să lucrez şi cu suporterii celor de acolo pentru că eram hulit. Erau bani mulţi, contracte foarte bune pentru staff-ul meu. Era un contract bun, cu bonusuri foarte bune, cu totul treceam de jumătate de milion", a spus Marius Şumudică, la ProSport.

Gigi Becali a reacţionat şi el după declaraţiile lui Marius Şumudică şi a spus că este convins că dacă antrenorul accepta atunci oferta, acum FCSB era campioană. "Eu sunt convins că dacă Şumi venea atunci la mine, noi eram campioni, dar asta este. Şumudică a gândit atunci cu inima şi a refuzat oferta, deşi bătusem palma, iar Argăseală le trimisese actele", a spus Gigi Becali pentru ProSport.

După ce a refuzat oferta lui Gigi Becali de a antrena FCSB, Marius Şumudică a ajuns la CFR Cluj şi în Turcia, la Yeni Malatyaspor, dar niciunul dintre mandate nu a fost dus la bun sfârşit.

Afla mai multe despre: gigi becali oferta marius sumudica fcsbmarius sumudica oferta fcsbgigi becali marius sumudica ofertaoferta gigi becali marius sumudica 

viewscnt
Articole similare