Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ciprian Tătăruşanu, revenire de senzaţie! Anunţul momentului în fotbalul românesc

Ciprian Tătăruşanu, revenire de senzaţie! Anunţul momentului în fotbalul românescgalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Ciprian Tătăruşanu ar fi aproape de o revenire de senzaţie la echipa naţională, din pricina situaţiei portarilor.

Dacă până acum postul cel mai aisgurat la naţională era cel de portar, Edi Iordănescu are o reală bătaie de cap înaintea debutului pe banca României.

Florin Niţă şi Ionuţ Radu nu joacă la echipele lor, Andrei Vlad este ieşit din formă, iar Marian Aioani nu a dat randementul dorit de membrii staffului naţionalei.

Aşadar, primele patru variante pentru poarta naţionalei nu trec prin cele mai bune momente, iar la un moment dat se vorbea chiar de variantele Horaţiu Moldovan sau Mihai Popa, jucători promiţători, dar care trebuie să se mai dezvolte.

Din fericire, primele două meciuri ale României vor fi amicale, astfel că Edi Iordănescu poate testa câteva opţiuni între buturi.

Dar, dacă va veni momentul unui meci important, iar situaţia va fi aceeaşi, selecţionerul se va putea baza pe unul dintre cei mai buni portari pe care i-a avut România în ultimii ani.

Ciprian Tătăruşanu, revenire de senzaţie

Edi Iordănescu a dezvăluit că a luat legătura cu Ciprian Tătăruşanu, care i-a transmis că ar fi dispus să se întoarcă la naţională dacă chiar este nevoie de el.

Ar fi o revenire de senzaţie pentru goalkeeper-ul lui AC Milan, care a apărat în Italia în absenţa lui Maignan, dar nu a mai jucat pentru naţională din noiembrie 2020, însumând 73 de apariţii sub tricolor până acum.

Am avut o întâlnire amicală cu Tătăruşanu, a fost o discuţie mai complexă, am vrut să văd exact motivele pentru care s-a retras, mai ales că noi am lucrat în trecut la Steaua (n.r. FCSB).

Am înţeles poziţia lui. Dacă va veni un joc foarte important şi vom avea probleme mari la nivelul portarilor, atunci e posibil să primim de la Tătăruşanu o mână de ajutor.

E un subiect sensibil cu portarii. Niţă nu traversează o perioadă bună. Avem şi alţi portari în situaţii mai puţin bune. Am vorbit şi cu Radu, nu era foarte fericit, nu joacă aproape deloc.

Avem în valul doi probleme foarte tineri, care au anumite probleme, cum e cazul lui Vlad”, a declarat Edi Iordănescu.

Afla mai multe despre: ciprian tătăruşanu 

viewscnt
Articole similare