Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă forţă în Superligă!? Porumboiu, tandem cu un alt patron: "Cu banii noştri, sunt convins!" | EXCLUSIV

O nouă forţă în Superligă!? Porumboiu, tandem cu un alt patron: "Cu banii noştri, sunt convins!" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Declaraţiile făcute de Adrian Porumboiu pentru Orange Sport, în legătura cu faptul că s-a gândit la revenirea în fotbalul românesc, l-au făcut pe Valeriu Iftime să-şi imagineze o posibilă colaborare între cei doi pentru o nouă forţă în Superligă, la FC Botoşani.

Valeriu Iftime, patronul FC Botoşani, e convins că alături de Adrian Porumboiu, cu investiţii din partea amândurora, echipa s-ar bate la primele locuri şi nu la retrogradare, aşa cum se întâmplă în prezent. FC Botoşani ocupă ultima poziţie în Superligă, cu doar şase puncte strânse în 11 etape.

FC Botoşani, noua forţă din Superligă!? Valeriu Iftime e convins: "Cu banii lui Porumboiu şi cu banii mei ne batem la primele locuri"

Într-o discţie cu Orange Sport, Valeriu Iftime a vorbit despre o posibilă colaborare între el şi Adrian Porumboiu, fostul patron de la FC Vaslui. Omul cu banii de la FC Botoşani e convins că echipa s-ar bate la primele locuri în campionatul României.

Totuşi, Iftime e realist şi ştie că acest lucru e puţin probabil să se întâmple, deoarece Adrian Porumboiu nu mai e tentat să revină în fotbalul românesc, deşi a avut momente în care s-a gândit la această posibilitate, aşa cum a dezvăluit pentru Orange Sport.

"Asta ar fi o poveste de Anderson (n.r. - Hans Christian Andersen), de adormit copii. Nu-l văd pe domnul Porumboiu să mai revină în fotbal. Fiecare avem perioada noastră în viaţă şi lupta asta. Chiar dacă spiritul e tânăr, celelalte rezistenţe îmbătrânesc.

Depinde cu câţi bani ar veni domnul Porumboiu. Cu banii dumnealui de atunci, cu banii mei de acum, sunt absolut convins că ne-am fi luptat la primele locuri. El s-a luptat la primele locuri, doar că a pierdut enorm. Eu nu am apetitul său de risca sau de a încerca asemenea aventuri", a spus Valeriu Iftime pentru orangesport.ro.

FC Botoşani este lanterna roşie a Superligii în prezent, cu 6 puncte strânse în primele 11 etape din acest sezon.

Afla mai multe despre: adrian porumboiu fc botosaniadrian porumboiu valeriu iftime fc botosanifc botosani iftime porumboiuvaleriu iftime adrian porumboiu fc botosani 

viewscnt
Articole similare