adplus-dvertising
You are here:

O nouă plecare de la FCSB după Budescu. A plâns "6 luni continuu" la echipă, iar discuţiile transferului au fost confirmate | EXCLUSIV

O nouă plecare de la FCSB după Budescu. A plâns "6 luni continuu" la echipă, iar discuţiile transferului au fost confirmate | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Unul dintre fotbaliştii din noul val de la FCSB poate părăsi echipa, susţine managerul general Mihai Stoica. Clubul doreşte, probabil, să prindă minute la o altă echipă, după ce posturile pe care poate evolua s-au aglomerat.

Ce se întâmplă cu Ovidiu Perianu, fotbalistul care a plâns "6 luni continuu" după venirea la FCSB

Se fac ultimele reglaje ale lotului şi la FCSB, care a disputat primul meci de pregătire în acest an, cu CS Mioveni, scor 0-0. În echipa de start şi-a făcut apariţia şi apărătorul Ovidiu Perianu (19 ani), care ar putea pleca sub formă de împrumut în perioada următoare. 

Fotbalistul lăudat de Gigi Becali în urmă cu un an, alături de Octavian Popescu, a prins mult mai puţine meciuri în actuala stagiune. Fundaşul care poate evolua şi la mijlocul terenului a bifat doar 146 de minute, faţă de cele 27 de meciuri din sezonul trecut, iar Mihai Stoica a dezvăluit că e printre singurii jucători care ar putea părăsi lotul lui Toni Petrea. 

"Veţi auzi noutăţi despre Tănase când va pleca pe aeroport cu mască. Lotul rămâne ăsta, da. În niciun caz nu dăm jucători cu minute multe în prima parte a sezonului. Sunt ceva discuţii legate de Perianu, dar momentan stăm aşa, cred", a declarat expertul Telekom Sport.

Ar fi a doua plecare din perioada de mercato de la FCSB; după cea a lui Constantin Budescu, care e liber de contract după ce finanţatorul Gigi Becali nu l-a mai dorit la echipă clasată pe locul secund în Liga 1, la 10 puncte în spatele liderului CFR Cluj. 

Ce spunea Ovidiu Perianu despre începutul la FCSB

Ovidiu Perianu a sosit la FCSB la 11 ani, după copilăria petrecută la Bârlad, iar până să ajungă la echipa mare, la începutul anului 2020, a avut de trecut peste mai multe provocări. 

”La primul antrenament, la Clubul Sportiv Viitorul Bârlad, când am ajuns acolo, colegii m-au subestimat, un pic credeau că sunt de la ţară, că nu ştiu să joc şi când am intrat pe teren le-am arătat ce pot.

A fost greu când am venit la Bucureşti, în primele 6 luni am plâns continuu, după părinţi, prieteni.

Îmi doresc să ajung la un club de top din Europa, în Premier League, să câştig foarte multe trofee.

Ca fotbalist sunt agresiv, tehnic şi inteligent. Trebuie să mai lucrez la poziţionarea în teren”, a spus fotbalistul FCSB, Ovidiu Perianu, într-un interviu acordat FRF. 

Gabriel Simion (Aris Limassol), Dragoş Nedelcu (Fortuna Dusseldorf), Cristi Dumitru (FC Argeş), Răzvan Ducan (CS Mioveni), Alexandru Pantea (Hermannstadt), Robert Ion (Academica Clinceni), Ştefan Cană (Poli Iaşi), Andrei Pandele (Metaloglobus), Adrian Niţă şi Mihai Udrea (Unirea Constanţa) sunt ceilalţi fotbalişti împrumutaţi de FCSB. 

 

viewscnt
Articole similare