Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oaspete surpriză în lojă la CSA Steaua - Poli Iaşi: ”Am acceptat cu mare plăcere invitaţia”. Verdict clar: ”S-a creat o emulaţie în rândul celor care finanţează clubul”

Oaspete surpriză în lojă la CSA Steaua - Poli Iaşi: ”Am acceptat cu mare plăcere invitaţia”. Verdict clar: ”S-a creat o emulaţie în rândul celor care finanţează clubul”

Liga 2

Comentarii

Derby-ul dintre CSA Steaua şi Poli Iaşi pentru şefia Ligii 2 a avut un oaspete de gală în Ghencea. Fost oficial al clubului din Copou, Florin Prunea (54 de ani) a stat în loja destinată moldovenilor.

CSA Steaua şi Poli Iaşi au încheiat la egalitate, scor 2-2, meciul din etapa a treia din play-off-ul Ligii 2.

Chunchukov şi  Chipirliu au marcat pentru ”militari”, în timp ce Vojtus, jucătorul sosit de la Rapid, a reuşit o ”dublă”.

Cine a asistat din loja oficială la CSA Steaua - Poli Iaşi. Oaspete surpriză: ”Am acceptat cu mare plăcere invitaţia”

La loja oficialilor lui Poli Iaşi la derby-ul din Ghencea a stat şi Florin Prunea, alături de actualii conducători ai moldovenilor.

Fost preşedinte al formaţiei din Copou, Prunea şi-a spus impresiile cu privire la sezonul pe care îl face Iaşiul, care este aproape de o nouă promovare în prima ligă.

”Am acceptat cu mare plăcere invitaţia lui Cornel Şfaiţer de a vedea meciul din loja Iaşiului. Mi-am revăzut foşti colegi, prieteni şi e bine pentru Poli că rezultatul a fost unul pe măsură. Un rezultat bun, mai puţin Leo Grozavu a fost mulţumit, el este mai pretenţios.

Chiar am vorbit cu Leo după meci, pentru că am fost colegi, am jucat 4-5 ani împreună. Era nemulţumit, el vrea să termine pe primul loc. Şi cred că este normal, la condiţiile pe care le-a avut Iaşiul în acest sezon. 

De când a venit Cornel Şfaiţer acolo s-a creat o emulaţie în rândul celor care finanţează clubul, în rândul Primăriei, în rândul suporterilor, a venit un antrenor cu nume, care nu credeam că o să ajungă acolo. 

Oraşul face eforturi mari, toată lumea îşi doreşte promovarea şi este normal, cred că echipa va promova de pe primul loc”, a declarat Prunea, potrivit Radio HIT Iaşi.

În clasamentul play-off-ului Ligii 2, Poli Iaşi i-a luat faţa celor de la CSA Steaua, cu 45 de puncte, respectiv 44.

Afla mai multe despre: liga 2csa steaua poli iasiflorin prunea 

viewscnt
Articole similare