adplus-dvertising
You are here:

Ofertă de 800.000 € pentru fotbalistul revelaţie din Superligă. Reacţia lui MM Stoica: "Gigi Becali mi-a zis clar"

Ofertă de 800.000 € pentru fotbalistul revelaţie din Superligă. Reacţia lui MM Stoica: "Gigi Becali mi-a zis clar"

Fotbal

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a reacţionat după ultimele informaţii referitoare la interesul echipei pe care o reprezintă pentru mijlocaşul lui Hermannstadt, Baba Alhassan (22 de ani).

Mihai Stoica, verdict despre Baba Alhassan: "Să dăm bani ca să stea Olaru sau Edjouma pe bancă?"

Ghanezul nou-promovatei a avut un început de sezon peste aşteptări. În acest moment, Baba Alhassan este al doilea golgheter al Superligii, cu şase reuşite, cu una sub ocupantul primului loc, Andrea Compagno, de la FCSB

Mijlocaşul care a prins 821 de minute în actuala stagiune a atras interesul mai multor clubului, iar presa sibiană a oferit câteva detalii despre ofertele sosite. 

Hermannstadt a primit pentru Baba Alhassan o ofertă de 800.000 de euro, conform Turnulsfatului.ro, sursă care transmite că sibienii au refuzat o propunere anterioară de 400.000 de euro cu tot cu bonusuri de performanţă. 

Gigi Becali şi-a continuat politica de a cumpăra cei mai atractivi fotbalişti din Superligă, iar după ultimele informaţii apărute despre interesul FCSB-ului pentru Baba Alhassan, MM Stoica a reacţionat. 

Managerul general de la FCSB a infirmat varianta şi a oferite motivul. 

”A zis clar Gigi că nici nu ştie despre cine e vorba. Chiar m-a întrebat, că toată lumea zice asta, este o invenţie. Nu este dorit Baba Alhassan de FCSB. Dacă probabil cineva are chef să ia bani pe Baba Alhassan, e normal să arunce pe piaţă chestia asta că-l vrea Gigi că atunci poate îl vrea Craiova, CFR-ul, cine plăteşte, că în rest nu ştiu cine plăteşte în România sume pentru transferul unui jucător.

Nu se pune problema, noi avem un sistem clar. Nu-i un jucător rău, are trei duble, ştim foarte bine cine este. L-am urmărit şi anul trecut în Liga 2, juca chiar puţin mai în spate, nu juca aşa avansat. E un jucător interesant, face în ianuarie 23 de ani, dar noi avem acolo... ce să facem? Să dăm bani pe Baba Alhassan ca să stea Olaru sau Edjouma pe bancă? Edjouma mai greu, că Edjouma e puţin mai închizător decât Baba Alhassan. Nu ne interesează”, a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport. 

”Eu nu am adus niciodată un jucător străin toată viaţa mea aici înafară de unul, doi pe care îi cunoşteam personal. Nu am vrut să-mi asum responsabilitatea. Asta-i meseria mea. De ce să aduc eu străini pe care nu-i cunosc, că a jucat atât, că a făcut, a dres, ce să fac? Si dacă nu joacă la Gigi, ce să fac după aia? Îmi rămâne şi problema că Gigi îl dă afară şi atunci ce-mi trebuie mie probleme?”, a mai spus conducătorul de la FCSB. 

  • Hermannstadt este primul club cu care Baba Alhassan joacă în prima ligă. Între 2019-2020 el a fost liber de contract, după ce s-a despărţit de Real Valladolid U19. 

 

viewscnt
Articole similare