Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă ”la pachet” pentru FCSB! Keşeru şi un coechipier, la o rivală din Liga 1: ”Ne dorim jucători de la ei”

Ofertă ”la pachet” pentru FCSB! Keşeru şi un coechipier, la o rivală din Liga 1: ”Ne dorim jucători de la ei”galerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB ar fi putut să ”scape” de Claudiu Keşeru în această iarnă, dacă jucătorul ar fi avut drept de joc la o nouă echipă.

Claudiu Keşeru a revenit la FCSB în vara lui 2021, după şase ani petrecuţi la Ludogorets, timp în care a devenit golgheterul all-time al formaţiei.

Internaţionalul român a fost un transfer de succes pentru campioana Bulgariei, dar, ajuns pe final de carieră, a fost trimis la a doua echipă a lui Ludogorets.

Aşadar, atacantul s-a decis să revină la Bucureşti şi a început bine al doilea ”mandat” la FCSB, marcând în fiecare dintre primele trei meciuri.

Apoi a urmat o cădere în formă pe care Gigi Becali nu a iertat-o, iar Keşeru a ajuns pe lista neagră a patronului.

Însă, latifundiarului avea să i se prezinte o problemă: întrucât Keşeru a jucat pentru două echipe deja în acest sezon, Ludogorets şi FCSB, nu poate juca la o a treia.

Din această cauză, atacantul nu are vreun motiv să plece de la Bucureşti, unde are un salariu asigurat şi unde se poate pregăti alături de un grup bun.

Ofertă ”la pachet” pentru FCSB

Totuşi, alte echipe din Liga 1 s-au interesat de atacant. Conducerea lui Sepsi a recunoscut că l-ar transfera ”cu ochii închişi”, în timp ce o altă rivală din Liga 1 l-ar fi dorit la club.

Jean Vlădoiu, preşedintele lui FC Argeş, a dezvăluit că formaţia argeşeană i-ar fi luat ”la pachet” pe Keşeru şi Perianu.

Pe lângă aceştia, Argeş l-a mai dorit pe Gabi Iancu, dar s-a ales cu George Ganea, un transfer care l-a mulţumit pe Vlădoiu.

Când e vorba de FCSB, CFR Cluj, Universitatea Craiova, Farul, normal că ne dorim jucători de la ei. L-am vrut pe Claudiu Keşeru, chiar am vorbit cu el, dar a jucat deja la două echipe şi nu mai putea fi legitimat sezonul acesta.

Au fost discuţii şi pentru Ovidiu Perianu. Cel mai mare cadou pentru mine a fost acest copil, George Ganea. Noi l-am aşteptat pe Gabi Iancu, însă ni s-a dat această posibilitate”, a declarat Jean Vlădoiu, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: jean vlădoiu 

viewscnt
Articole similare