adplus-dvertising
You are here:

Ofertă surprinzătoare la FCSB chiar în ziua meciului. "Diamantul" lui Becali, cerut de urgenţă în Superligă: "E foarte valoros"

Ofertă surprinzătoare la FCSB chiar în ziua meciului. "Diamantul" lui Becali, cerut de urgenţă în Superligă: "E foarte valoros"

FCSB

Comentarii

FCSB l-a pierdut pe Radunovic pentru meciurile din această lună, după ce fundaşul muntenegrean s-a accidentat la acţiunile echipei naţionale, însă are un înlocuitor pe măsură pentru postul de fundaş stânga.

Accidentarea lui Risto Radunovic este mai serioasă decât părea iniţial, iar fundaşul muntenegrean va lipsi, cel mai probabil, în această lună. Astfel, Alexandru Pantea îi va lua locul lui Radunovic în banda stângă a defensivei lui Nicolae Dică.

De altfel, adversara FCSB-ului din această etapă de Superligă, FC Argeş, a recunoscut că este interesată de aducerea lui Alexandru Pantea. Odată cu revenirea lui Radunovic, după accidentare, fundaşul de 19 ani nu va mai evolua la FCSB, astfel că preşedintele piteştenilor a venit cu o ofertă pentru Gigi Becali.

"Mie Pantea îmi place foarte mult! Oh, foarte mult! E un jucător tânăr, de perspectivă şi e foarte valoros. Îmi place foarte mult acest copil! Mi l-aş dori din iarnă să joace meci de meci la noi! Merită să joace mai mult şi acolo e greu…" , a declarat Jean Vlădoiu pentru fanatik.ro.

Alexandru Pantea este unul dintre fotbaliştii preferaţi de Gigi Becali din lotul FCSB-ului. De altfel, patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că are planuri mari cu tânărul fundaş.

"Eu de Pantea n-am ştiut. Le-am zis lui Meme şi lui Dică <<Noi avem bijuterie, diamant, că Pantea e diamant, şi voi îl lăsaţi pe bancă>>?" , spunea Becali în vara acestui an.

Astfel, pentru ca Pantea să primească mai multe minute în teren, oficialii FCSB-ului iau în calcul să-l împrumute pe fundaş în pauza de transferuri din iarnă.

  • 350 de mii de euro valorează Alexandru Pantea, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • 1 pasă de gol a reuşit Pantea în cele 5 meciuri jucate pentru FCSB în acest sezon, în toate competiţiile

viewscnt
Articole similare