Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă ULUITOARE pentru un nou antrenor la FCSB: "M-a contactat Becali". Decizie surprinzătoare a patronului roş-albaştrilor

Ofertă ULUITOARE pentru un nou antrenor la FCSB: "M-a contactat Becali". Decizie surprinzătoare a patronului roş-albaştrilor

FCSB

Comentarii

Gigi Becali era în căutarea unui nou antrenor pentru a-l înlocui pe deţinătorul licenţei PRO de la FCSB, Leo Strizu, care s-a despărţit de vicecampioana României în această lună.

În cele din urmă, Gigi Becali a renunţat la idee şi a declarat că Mihai Pintilii se va ocupa în continuare de pregătirea echipei, deşi fostul mijlocaş nu deţine licenţa PRO.

În trecut, printre antrenorii contactaţi de latifundiarul din Pipera s-a regăsit şi Leo Grozavu. Tehnicianul în vârstă de 55 de ani a preluat-o pe Poli Iaşi, în octombrie 2022, iar acum are şanse mari de a reveni în Superligă.

Moldovenii au un avans de şapte puncte în faţa ocupantei locului trei din play-off-ul ligii secunde, astfel că Leo Grozavu şi-a început deja planurile pentru o eventuală promovare.

Însă, dincolo de obiectivele pe care le are la echipa sa, Leo Grozavu a vorbit şi despre discuţiile purtate cu oficialii FCSB-ului pentru a o prelua pe vicecampioana României.

"În premieră vă spun, am fost contactat să lucrez cu Gigi Becali. Chiar şi înainte de a veni la Poli Iaşi. Şi mai înainte, dar şi în perioada asta. Dar am spus, până să am o discuţie cu Gigi Becali, îi spun ceea ce vreau eu. Dacă el consideră că poate să continue discuţia… Şi de fiecare dată discuţia s-a oprit până să mai vorbim. Nu am stat niciodată faţă în faţă cu el. Am stat de vorbă cu intermediari care mă tatonau, care vorbiseră cu el pentru a lua legătura cu mine. Eu când îi transmiteam ce este de făcut, gata, se oprea discuţia.

Gata, nu mai ajungeam la faza următoare. Am spus. În momentul în care Gigi Becali îşi va dori să lucreze cu mine, trebuie să facă o discuţie. Una foarte serioasă. Dacă el vrea să lucreze cu mine trebuie să înţeleagă că eu sunt cel care păstoreşte echipa, nu dumnealui”, a declarat Leo Grozavu la Radio HIT Iaşi.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare