Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Andrei Cristea a revenit în antrenorat! A semnat şi va debuta chiar împotriva lui Dinamo

OFICIAL | Andrei Cristea a revenit în antrenorat! A semnat şi va debuta chiar împotriva lui Dinamo

Superliga

Comentarii

Andrei Cristea este noul antrenor al celor de la Sport-Club Popeşti-Leordeni. Anunţul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a clubului ilfovean.

Andrei Cristea, back in business: a semnat cu Popeşti-Leordeni şi va debuta în Ştefan cel Mare

Primul meci oficial al lui Andrei Cristea pe banca ilfovenilor va fi în luna martie a anului viitor, cel mai probabil în Ştefan cel Mare, contra lui CS Dinamo, echipă ce ocupă primul loc în Seria 4 din Liga 3. Popeşti-Leordani este pe locul trei, cu şapte puncte mai puţin decât echipa lui Nicolae Badea.

”Fostul internaţional român Andrei Cristea a semnat o înţelegere contractuală valabilă până la sfârşitul sezonului viitor, 2024-2025, cu SC Popeşti-Leordeni. Atacantul cu peste 100 de goluri în prima ligă şi cu 10 selecţii la echipa naţională a României soseşte în vestiarul nostru cu ambiţii profesionale, putere de muncă şi entuziasm. 

Andrei Cristea a jucat, de-a lungul carierei sale, la o serie de echipe din România şi din străinătate: FCM Bacău, Steaua, Politehnica Timişoara, Politehnica Iaşi, Dinamo, Karslruhe (Germania), FC Braşov, Gabala (Azerbaidjan), Salernitana (Italia), Universitatea Craiova sau CS Mioveni.. Cristea a cucerit două titluri naţionale, o Supercupă, fiind şi golgeterul primei ligi. 

Pe vremea când îmbrăca tricoul ieşenilor, într-un meci la Chiajna, a reuşit golul cu numărul 100 în prima ligă. Debutul în antrenorat l-a făcut tot în Copou, ca antrenor-jucător, după care a mai trecut pe la FC Dinamo, iar ultimul club unde a antrenat a fost Înainte Modelu.

Obiectivele impuse pentru mandatul lui Andrei Cristea sunt strict calitative şi se referă la creşterea calităţii jocului prestat de echipă şi promovarea tinerilor jucători, în special localnicii. 

Suntem coinvinşi că, ştiindu-i profesionalismul, Andrei Cristea îşi va pune amprenta pe jocul echipei noastre. În staff-ul tehnic care îl are pe Andrei Cristea drept antrenor principal, secunzii vor fi Cristian Popescu şi Nicuşor Dumitru, cei care au conlucrat pentru ultima victorie a anului, 1-0 cu Flacăra Moreni. Bun Venit Andrei în familia SC Popeşti-Leordeni!”, a notat Sport-Club Popeşti-Leordeni pe Facebook.

În vârstă de 39 de ani, Andrei Cristea a adunat 83 de meciuri pentru Dinamo în toate competiţiile, a marcat 28 de goluri şi a livrat 12 pase decisive. A câştigat o Supercupă în tricoul alb-roşu în 2012.

 

Afla mai multe despre: superligădinamoandrei cristea 

viewscnt
Articole similare