You are here:

OFICIAL | Anglia are un nou selecţioner. Cine i-a luat locul lui Gareth Southgate: ”Are sens ca eu să pregătesc echipa”

OFICIAL | Anglia are un nou selecţioner. Cine i-a luat locul lui Gareth Southgate: ”Are sens ca eu să pregătesc echipa”
Comentarii

Naţionala Angliei are un nou selecţioner, dar numirea asta este surprinzătoare, cel puţin la prima vedere, după mandatul lui Gareth Southgate.

Surpriză uriaşă! Cine este noul selecţioner al naţionalei Angliei

Naţionala Angliei şi-a numit, în mod oficial, noul selecţioner, după de Gareth Southgate a decis să nu îşi mai prelungească angajamentul la finalul EURO 2024.

Astfel, noul tehnician al selecţionatei ”Celor trei lei” este Lee Carsley, care va fi interimar la prima reprezentativă, până va fi găsit un nou selecţioner de lungă durată.

”Lee Carsley a fost numit selecţioner interimar al echipei naţionale a Angliei înainte de startul campaniei pentru Liga Naţiunilor”, a fost anunţul apărut pe site-ul orifial al Federaţiei Engleze de Fotbal.

În vârstă de 50 de ani, Lee Carsley a fost la cârma selecţionatei U21 a Angliei, iar acum va conduce prima reprezentativă a ţării sale la meciul din deplasare cu Irlanda şi pentru partida de pe teren propriu cu Finlanda.

De asemenea, el a făcut parte din staff-ul lui Gareth Southgate la ulttimele trei turnee finale: EURO 2020, Campionatul Mondial din Qatar şi EURO 2024.

Lee Carsley a avut şi prima sa reacţie după ce a preluat postul de selecţioner al Angliei.

”Este o onoare să fac acest pas important şi să pregătesc naţionala Angliei în această perioadă. Pentru că sunt familiar cu jucătorii şi cu ciclul fotbalul internaţional, are sens ca eu să pregătesc echipa în timp ce FA continuă procesul de recrutare a unu nou selecţioner.

Prioritatea mea principală este să asigur continuitatea, iar obiectivul nostru este să ne asigurăm promovarea în Liga Naţiunilor”, a declarat Lee Carsley.

Trebuie menţionat şi faptul că englezii vor continua căutările pentru un nou selecţioner pentru Campionatul Mondial din 2026.

Afla mai multe despre: angliagareth southgatelen carsley 

viewscnt
Articole similare