Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Antrenorul, out de la echipă după mai puţin de trei luni. A intrat într-un conflict cu conducerea clubului

OFICIAL | Antrenorul, out de la echipă după mai puţin de trei luni. A intrat într-un conflict cu conducerea clubului

Serie A

Comentarii

Lazio a rămas fără antrenor, după ce Igor Tudor (46 de ani) a intrat într-un conflict cu preşedintele echipei din Roma, Claudio Lotito.

Antrenorul, out, după ce a intrat într-un conflict cu preşedintele şi jucătorii echipei

Igor Tudor nu mai este antrenorul echipei Lazio. Clubul italian a anunţat plecarea antrenorului croat, la doar trei luni de la sosirea sa la Roma. El a fost numit pe 18 martie, înlocuindu-l pe Maurizio Sarri.

Un dezacord cu privire la politica sportivă pe care preşedintele Claudio Lotito dorea să o urmeze şi, în special, divergenţe de opinie cu privire la piaţa transferurilor, ar fi dus la plecarea bruscă a lui Tudor, cu un an înainte de expirarea contractului care lega cele două părţi şi într-un moment în care Tudor reuşise să ducă clubul italian până pe locul 7 (Lazio era pe locul 9 la sosirea sa), câştigând şase din cele 11 meciuri jucate.

Dar aceasta nu este singura explicaţie. În timp ce neînţelegerile pe piaţa transferurilor au fost declanşatorul în luna mai, Igor Tudor s-ar fi înstrăinat cu o parte din vestiar. Motivul, relatează La Gazzetta, este duritatea metodelor sale.

Entuziasmat când a fost prezentat, antrenorul croat nu s-a simţit niciodată complet în largul lui în mediul clubului, insistă Gazzetta.

La Lazio a început deja căutarea unui nou antrenor. Antrenorul Veronei, Marco Baroni, care este foarte apreciat de directorii lui Lazio, şi germanul Miroslav Klose, aflat la început de carieră ca antrenor, se află în capul listei, potrivit La Gazzetta.

Afla mai multe despre: serie alazioigor tudorclaudio lotito 

viewscnt
Articole similare