Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Arda Turan şi-a anunţat retragerea. Fostul jucător de la Atletico Madrid şi Barcelona a fost ultima dată la Galatasaray

OFICIAL | Arda Turan şi-a anunţat retragerea. Fostul jucător de la Atletico Madrid şi Barcelona a fost ultima dată la Galatasaray
Comentarii

Arda Turan şi-a anunţat retragerea din cariera de fotbalist, după mai multe probleme cu accidentările în ultima perioadă.

Arda Turan, revenit la Galatasaray în 2020, dar adesea accidentat, şi-a anunţat, în mod oficial, retragerea din activitate, informează şi presa din străinătate. El era liber de contract din 30 iunie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Arda Turan (@ardaturan)

Mijlocaşul ofensiv Arda Turan (35 de ani) a mai jucat de-a lungul carierei la Atlético Madrid, FC Barcelona sau ​​​​​​Başakşehir.

Din cauza accidentărilor, el a jucat doar 67 de minute în şapte meciuri în sezonul trecut.

Cu Atletico Madrid, pentru care a jucat patru sezoane (2011-2015), Turan a câştigat Europa League în 2012 şi campionatul Spaniei în 2014.

A devenit campion în Primera Division şi cu FC Barcelona, în 2016. Pentru catalani a evoluat timp de două sezoane şi jumătate.

Mijlocaşul turc a fost şi finalist în UEFA Champions League, în 2014, cu Atletico Madrid, dar a pierdut ultimul act în faţa marilor rivali de la Real Madrid.

Arda Turan a bifat 100 de selecţii pentru naţionala Turciei, pentru care a marcat şi 16 goluri. Totodată a fost şi căpitanul Turciei la Euro 2016.

Afla mai multe despre: arda turanbarcelonaatletico madrid 

viewscnt
Articole similare