Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Despărţire la Petrolul. Cel mai vechi jucător a părăsit clubul: ”Este echipa mea de suflet, la care am crescut şi unde am cunoscut cele mai mari satisfacţii”

OFICIAL | Despărţire la Petrolul. Cel mai vechi jucător a părăsit clubul: ”Este echipa mea de suflet, la care am crescut şi unde am cunoscut cele mai mari satisfacţii”

Petrolul

Comentarii

Cel mai vechi jucător al celor de la Petrolul Ploieşti s-a despărţit de gruparea prahoveană şi a oferit şi o reacţie specială pentru clubul său de suflet.

OFICIAL | Despărţire la Petrolul. Cel mai vechi jucător a părăsit clubul

Alberto Olaru era cel mai vechi jucător al celor de la Petrolul Ploieşti, iar astăzi a venit informaţia că şi-a reziliat contractul cu gruparea ploieşteană.

Anunţul oficial a fost făcut de gruparea prahoveană în mediul online.

”Alberto Olaru, cel mai vechi component al lotului şi jucătorul care a parcurs, alături de Petrolul, toţi paşii din 2016 încoace, evoluând în toate cele patru eşaloane, şi-a reziliat contractul cu gruparea ploieşteană”.

”Petrolul este echipa mea de suflet, la care am crescut şi unde, firesc, am cunoscut cele mai mari satisfacţii ale carierei! Mă despart cu greu, dar plec să joc şi asta este cel mai bine pentru mine în acest moment. Mulţumesc pentru tot, Petrolul!”, a declarat Alberto Olaru.

În vârstă de 24 de ani, Alberto Olaru a bifat, în cele şase sezoane şi jumătate petrecute în tricoul „lupilor”, 121 de apariţii pentru Petrolul, în campionat şi Cupa României, fiind, în mod tradiţional, şi unul dintre ”căpitanii” echipei.

Afla mai multe despre: petrolulsuperliga 

viewscnt
Articole similare