Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Fostul golgheter al Gloriei Bistriţa, pus pe fugă de războiul din Ucraina, a semnat cu o nouă echipă! Unde s-a transferat Junior Moraes

OFICIAL | Fostul golgheter al Gloriei Bistriţa, pus pe fugă de războiul din Ucraina, a semnat cu o nouă echipă! Unde s-a transferat Junior Moraesgalerie foto

Transferuri

Comentarii

Junior Moraes şi-a găsit o nouă echipă, după ce a fost nevoit să plece din Ucraina, ţara sa ”adoptivă”.

Fostul golgheter al Gloriei Bistriţa a semnat cu o nouă echipă

Junior Moraes se întoarce în Brazilia. Internaţionalul ucrainean a semnat, miercuri, cu Corinthians. Jucătorul în vârstă de 34 de ani părăsise Shakhtar Donetsk pentru a fugi de războiul din Ucraina, informează lequipe.fr.

"Sunt foarte fericit şi mă simt pregătit să port acest tricou. Sper să ajut clubul să obţină rezultate bune”, a spus el într-un comunicat al clubului. Atacantul a semnat până pe 31 decembrie 2023 cu echipa Sao Paulo.

Brazilian născut la Santos, Junior Moraes a fost naturalizat ucrainean în 2019. A jucat foarte puţin în ţara natală şi a petrecut câteva sezoane în ţara adoptivă, la Metallurg Donetsk, Dynamo Kiev şi Shakhtar.

Junior Moraes a fost unul dintre cei treisprezece brazilieni din lotul lui Shakhtar. Împreună cu familiile lor, s-au întors acasă după ce au petrecut câteva zile închişi într-un hotel din Kiev şi au beneficiat de ajutorul FRF pentru a ajunge în România şi a pleca mai departe.

Junior Moraes a jucat un sezon şi în România, la Gloria Bistriţa, între 2010 şi 2011, vreme în care era golgheterul echipei.

Afla mai multe despre: junior moraes 

viewscnt
Articole similare