Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBĂ în fotbalul românesc! Mirel Rădoi revine pe banca tehnică. Destinaţia aleasă de fostul selecţioner

BOMBĂ în fotbalul românesc! Mirel Rădoi revine pe banca tehnică. Destinaţia aleasă de fostul selecţionergalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

La câteva luni de la despărţirea de echipa naţională, Mirel Rădoi se pregăteşte pentru revenirea pe banca tehnică.

Pe 1 decembrie 2021, contractul lui Mirel Rădoi cu Federaţia Română de Fotbal a expirat, iar fostul antrenor al FCSB-ului a rămas fără angajament.

Perioada petrecută pe banca României a fost una controversată, întrucât rezultatele nu au fost mereu acolo, dar fostul selecţioner a reuşit cu succes să schimbe stilul de joc al ”tricolorilor”.

Încă de pe vremea primului mandat al lui Anghel Iordănescu, al cărui fiu se află acum pe banca României, naţionala noastră avea un stil de joc bazat pe defensivă şi contraatac.

Odată cu venirea lui Mirel Rădoi, fostul căpitan al FCSB-ului a schimbat stilul de joc pentru a fi mai curent fotbalului modern, cu accent pe pressing şi joc ofensiv.

În primele meciuri, lipsa unui închizător a dăunat ”tricolorilor”, însă, cu timpul, jucătorii s-au adaptat noilor cerinţe şi au demonstrat că România se poate lupta de la egal la egal cu adversari de calitate.

Însă, în final, mandatul lui Rădoi s-a încheiat în eşec, ratând calificarea la barajul pentru Campionatul Mondial la un punct.

Fostul mijlocaş defensiv a părăsit naţionala şi a stat departe de banca tehnică până acum, chiar dacă a mai fost surprins la diverse partide.

Mirel Rădoi revine pe banca tehnică

Fostul coleg de la Steaua şi FCSB, Daniel Opriţa, l-a dat de gol pe fostul selecţioner şi a dezvăluit că acesta se pregăteşte să revină pe banca tehnică.

Antrenorul lui CSA Steaua a afirmat că Rădoi are oferte din zona Golfului, dar că va aştepta până în vară pentru a se decide pe care o va accepta, întrucât vrea să se înhame la un proiect serios.

Pe modelul Olăroiu, plecarea lui Rădoi în zona Golfului ar fi o lovitură de proporţii pentru fostul selecţioner, datorită sumelor halucinante din fotbalul arab, chiar dacă aspectul financiar nu e prioritatea lui Rădoi.

Mirel Rădoi? Mai joacă fotbal, tenis. Chiar am jucat acum tenis cu piciorul. E relaxat, are oferte din străinătate. Din zona Golfului.

Aşteaptă acum, nu se grăbeşte, probabil că până la vară. Aşa ar vrea, să ia o echipă de la zero, cu care să poată face ceva. Nu să ia o echipă care să nu aibă niciun lot.

Doar s-a vorbit despre varianta Universitatea Craiova. Probabil că s-ar fi dus, dacă ar fi fost discuţia”, a declarat Daniel Opriţa, pentru playsport.ro.

Afla mai multe despre: mirel rădoi 

viewscnt
Articole similare