You are here:

OFICIAL | Fotbalistul cu o prezenţă la echipa naţională, cedat de Universitatea Craiova la o altă formaţie din Superliga

OFICIAL | Fotbalistul cu o prezenţă la echipa naţională, cedat de Universitatea Craiova la o altă formaţie din Superliga
Comentarii

David Lazăr este noul jucător al Gloriei Buzău. Fotbalistul cu o prezenţă în poarta echipei naţionale a petrecut trei ani la Universitatea Craiova.

David Lazăr a semnat cu Gloria Buzău, echipă care şi-a schimbat recent antrenorul. Andrei Prepeliţă a fost înlocuit cu Eugen Neagoe, antrenor care vine după o experienţă neplăcută pe banca celor de la FC Argeş, în Liga 2.

Fostul portar al Astrei Giurgiu, ajuns la Universitatea Craiova în anul 2021, în schimbul sumei de 200.000 de euro, a petrecut trei ani în Bănie. Variantă de rezervă în cei trei ani petrecuţi la Craiova, pentru portari precum Mirko Pigliacelli, Laurenţiu Popescu şi Giedrius Arlauskis, Lazăr a adunat doar 38 de prezenţe la Universitatea Craiova, în toate competiţiile.

David Lazăr, cedat de Universitatea Craiova la FC Buzău

Portarul cotat la 200.000 de euro, conform transfermarkt.com a petrecut cea mai lungă perioadă a carierei la Astra Giurgiu. Singurul trofeu cucerit de Lazăr în cariera sa a fost o Supercupă a României, în sezonul 2021-2022.

"Bun venit, David Lazar! Noul nostru goalkeeper vine sub formă de împrumut de la Universitatea Craiova şi va apăra buturile Gloriei Buzău până la finalul acestui sezon. Cu o prezenţă în naţionala României, David Lazar a mai evoluat la echipe de club precum Voinţa Sibiu, Pandurii Tg. Jiu, FC Botoşani, Vejle şi Astra. Mult succes!", au transmis cei de la FC Buzău.

Afla mai multe despre: universitatea craiovasuperligagloria buzaudavid lazar 

viewscnt
Articole similare