Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | George Ogăraru, OUT de la Viitorul Constanţa. Gică Popescu: "Am avut o discuţie personală cu el"

OFICIAL | George Ogăraru, OUT de la Viitorul Constanţa. Gică Popescu: "Am avut o discuţie personală cu el"

Fotbal

Comentarii

Fostul fundaş dreapta al naţionalei României, George Ogăraru şi-a dat demisia din funcţia de director de scouting şi relaţii internaţionale, post pe care îl ocupa din ianuarie 2019. Practic, fostul jucător de la FCSB şi Ajax renunţă la proiect după un an de zile.

Chiar dacă s-a zvonit că ruptura s-a produs în urma mai multor certuri între George Ogăraru şi patronul echipei, Gică Hagi, preşedintele Gică Popescu neagă orice urmă de tensiune între cei doi, şi chiar s-a declarat neplăcut surprins de aceste speculaţii.

"Este adevărat că a renunţat. Am avut o discuţie personală cu el, ieri, şi mi-a prezentat demisia. A spus că decizia pe care o ia este una din raţiuni personale şi că nu mai doreşte să continue. Nu a existat niciun conflict între cei doi, chiar m-am mirat să aud de aşa zise conflicte. Nu este vorba de aşa ceva. Gică şi George au colaborat excelent în tot acest timp şi chiar m-a surprins decizia lui", a declarat Gică Popescu, pentru Telekom Sport.

George Ogăraru a pus umărul la realizarea transferurilor lui Andreas Calcan şi Bas Kuipers la FC Viitorul. Totodată a fost un liant, o punte de legătură şi comunicare între formaţia de pe litoral şi Ajax Amsterdam, acolo unde Ogăraru a jucat şi antrenat.

UPDATE |

"Începând de astăzi, domnul George Ogăraru nu mai este Directorul de Scouting şi Relaţii Internaţionale al FC Viitorul Constanţa. A fost decizia personală a fostului internaţional român de a nu mai continua activitatea la formaţia noastră. FC Viitorul Constanţa îi mulţumeşte pentru contribuţia pe care a avut-o la succesele echipei în anul 2019 şi îi urează mult succes în continuare!", a fost mesajul postat de Viitorul Constanţa, pe site-ul oficial al fostei campioane a României.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare