You are here:

OFICIAL | Ilkay Gundogan s-a întors la Manchester City după un singur sezon petrecut la Barcelona

OFICIAL | Ilkay Gundogan s-a întors la Manchester City după un singur sezon petrecut la Barcelona

Manchester City

Comentarii

Ilkay Gundogan, unul dintre cei mai buni fotbalişti din istoria recentă a celor de la Manchester City, a revenit la clubul din Premier League după un sezon petrecut în Spania, la FC Barcelona.

Fostul jucător al celor de la Borussia Dortmund şi cvintuplu campion în Premier League alături de "cetăţeni" a revenit la echipa antrenată de Pep Guardiola după un singur an petrecut la FC Barcelona.

Ilkay Gundogan a revenit la Manchester City

Mijlocaşul german ajuns la vârsta de 33 de ani a avut parte de un ultim sezon excelent pe Etihad Stadium. În stagiunea 2022-2023, Gundogan a înscris de opt ori în 31 de partide în Premier League.

Căpitan al "cetăţenilor" la acea vreme, Gundogan a evoluat în 51 de partide în toate competiţiile în ultimul său sezon înainte de plecarea la Barcelona.

În perioada petrecută la Barcelona, sub comanda lui Xavi, Gundogan a bifat 51 de prezenţe în toate competiţiile în tricoul "blaugrana", a înscris de cinci ori şi a oferit 14 pase decisive.

Deşi a impresionat şi la scurta sa experienţă în La Liga, noul antrenor al catalanilor, Hansi Flick, nu l-a inclus pe Gundogan în planurile pentru noul sezon, iar acesta s-a întors pe gratis la Manchester City.

Afla mai multe despre: manchester cityfc barcelonailkay gundogan 

viewscnt
Articole similare