You are here:

Fotbalistul crescut de Dinamo, aflat pe picior de plecare. Un patron din Superliga şi-a propus să-l transfere: "Normal că ne interesează"

Fotbalistul crescut de Dinamo, aflat pe picior de plecare. Un patron din Superliga şi-a propus să-l transfere: "Normal că ne interesează"

Dinamo București

Comentarii

Ahmed Bani, unul dintre tinerii jucători rămaşi la Dinamo în urma retrogradării şi revenirii echipei în prima ligă, este pe picior de plecare de la club.

Tânărul fotbalist în vârstă de 22 de ani, crescut la Dinamo, a avut parte de un început de sezon bun, în nota echipei bucureştene. Cu două assisturi oferite în cinci apariţii, Bani a contribuit la clasarea echipei sale pe locul patru, după şase etape. Fostul internaţional român U20 îşi doreşte să continue la Dinamo, în condiţiile în care actuala sa înţelegere se încheie la sfârşitul acestui sezon.

Ahmed Bani, dorit de două echipe din Superliga

Bani aşteaptă o propunere de prelungire a contractului din partea conducerii echipei, în schimb, acesta a primit un act din partea clubului, care îi permite să părăsească clubul în schimbul unei sume de bani, anunţă Prosport. Două echipe din Superliga, concret, U Cluj şi FC Botoşani, îşi doresc transferul fotbalistului de la Dinamo.

"Dacă e pe piaţă un jucător precum Bani, normal ca ne interesează. Ştiu ca au fost discuţii acum câteva săptămâni, legate si de bani, vedem ce se va întâmplă", a declarat Valeriu Iftime, conform sursei citate.

400.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului în vârstă de 22 de ani, conform transfermarkt.com. În sezonul trecut, Bani a evoluat în 32 de partide pentru Dinamo, în toate competiţiile. A înscris patru goluri şi a oferit trei pase decisive.

Afla mai multe despre: dinamoahmed banifc botosaniu cluj 

viewscnt
Articole similare