Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Lovitură pentru Farul şi Gică Hagi! Fotbalisul cotat la peste un milion de euro a semnat cu Rapid

OFICIAL | Lovitură pentru Farul şi Gică Hagi! Fotbalisul cotat la peste un milion de euro a semnat cu Rapid

Farul Constanța

Comentarii

Odată cu venirea lui Dan Şucu la club, Rapid a devenit una dintre cele mai potente financiar echipe din Liga 1. Adi Mutu şi-a făcut lista de transferuri din campionatul nostru, iar, după Paul Iacob, giuleştenii sunt aproape de a da o nouă lovitură importantă.

UPDATE: Andrei Ciobanu a semnat cu Rapid! Mutarea a fost confirmată oficial de giuleşteni.


Ştirea iniţială:

Rapid a intrat într-o nouă eră odată cu venirea lui Dan Şucu la club, în care îşi propune să revină în funtea fotbalului românesc.

Omul de afaceri a adus o sumă de bani în Giuleşti, iar conducerea i-a dat lui Adi Mutu liber să îşi facă de cap pe piaţa transferurilor.

”Briliantul” a identificat mai mulţi jucători pe care i-ar fi dorit în Giuleşti, toţi din Liga 1, fie că a mai lucrat cu aceştia, fie pentru că a auzit lucruri bune despre ei.

Până acum, doar Paul Iacob, de la Chindia, a semnat oficial cu Rapid, însă şi transferul lui Valentin Costache, de la CFR Cluj, este aproape de a fi rezolvat de giuleşteni.

Însă, prima adevărată lovitură dată de fosta campioană a României poate fi aducerea unuia dintre cei mai valoroşi jucători ai Farului.

Conform Prosport, Rapid ar fi ajuns la un acord cu Andrei Ciobanu pentru un transfer, una dintre primele ”ţinte” ale lui Adi Mutu.

Lovitură pentru Farul şi Gică Hagi

Fotbalistul a lucrat sub comanda ”Briliantului” la naţionala U21 şi a reuşit un turneu final impresionant alături de ”tricolorii” mici, în urmă cu un an.

Cotat la 1,3 milioane de euro de transfermarkt, interesantă este suma de transfer asupra căreia s-ar fi înţeles cele două părţi: doar 100.000 de euro.

În urma Campionatului European de senzaţie reuşit de Ciobanu în 2021, mijlocaşul central nu s-a mai ridicat la nivelul aşteptărilor.

Din această cauză, acesta şi-a pierdut postul de titular garantat, de multe ori fiind lăsat pe bancă în favoarea lui Constantin Grameni şi Eduard Radaslavescu, jucători cu cinci, respectiv şapte ani mai tineri.

Ajuns la 24 de ani, Andrei Ciobanu a însumat 149 e apariţii în tricoul Farului / Viitorului până acum, în care a marcat 19 goluri şi a oferit 12 pase decisive.

Mijlocaşul central a cucerit titlul şi Cupa României alături de echipa lui Gică Hagi.

Afla mai multe despre: andrei ciobanu 

viewscnt
Articole similare