Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Manchester City, un nou transfer. Pep Guardiola a adus un fundaş spaniol pentru a pune presiune pe Joao Cancelo

OFICIAL | Manchester City, un nou transfer. Pep Guardiola a adus un fundaş spaniol pentru a pune presiune pe Joao Cancelo

Manchester City

Comentarii

Manchester City a mai realizat un transfer. Pep Guardiola a adus un fundaş stânga, pentru a acoperi plecarea lui Oleksandr Zinchenko la Arsenal.

Manchester City a anunţat, marţi, că a obţinut serviciile spaniolului în vârstă de 21 de ani Sergio Gomez. Acesta a jucat ultima dată pentru echipa Anderlecht.

Gomez a semnat un contract pe patru ani cu campioana şi liderul la zi din Premier League, care a plătit suma de 13 milioane de euro.

“Sunt incredibil de mândru şi fericit că am venit la Manchester City. City este cea mai bună echipă din Anglia şi am o şansă să învăţ şi să cresc pregătit de cel mai remarcabil antrenor din fotbalul mondial, Pep Guardiola.

Este un vis devenit realitate să joc pentru acest club”, a declarat Sergio Gomez, din postura de nou jucător al celor de la City.

Cotat la zece milioane de euro, Sergio Gomez ocupă postul de fundaş stânga şi a fost adus de Pep Guardiola cu scopul de a fi rezerva lui Joao Cancelo, unul dintre jucători de bază ai tehnicianului catalan.

Internaţionalul spaniol de tineret a fost crescut la juniorii lui Espanyol şi FC Barcelona, după care a făcut trecerea în Germania, la Borussia Dortmund, care l-a cedat în vara trecută la Anderlecht, acolo unde s-a remarcat şi a obţinut transferul la Manchester City. A mai avut o scurtă experienţă şi la Huesca.

 

Afla mai multe despre: manchester citypep guardiola 

viewscnt
Articole similare