Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Oţelul a transferat un jucător cu meciuri în Ligue 2

OFICIAL | Oţelul a transferat un jucător cu meciuri în Ligue 2

Superliga

Comentarii

Rosario Latouchent este noul jucător al Oţelului. Fundaşul francez, cu tată din Martinica şi mamă din Mauritania, va ajunge la Galaţi în această săptămână pentru a semna contractul, după ce cele două părţi au ajuns la un acord.

”Rosario Latouchent, 27 de ani, are cetăţenie franceză, dar o deţine şi pe cea a statului Martinica. Graţie polivalenţei sale, noul jucător al Oţelului poate activa ca inter sau ca fundaş de bandă. Sportivul a semnat cu SC Oţelul, contractul său cu gruparea FK Kauno Žalgiris din prima ligă a Lituaniei fiind scadent în decembrie 2023.

În urma negocierilor cu echipa din statul baltic, Oţelul a reuşit să-l transfere încă de astăzi, iar Rosario va sosi la Galaţi în această săptămână pentru a intra sub comanda lui Dorinel Munteanu. Latouchent, fost component al naţionalei Under 16 a Franţei, este un produs al clubului Caen, iar în perioada 2020-2022 a reprezentat formaţia de Ligue 2 AS Nancy Lorraine”, a notat ascotelul.ro.

Rosario Latouchent a bifat 57 de meciuri pentru Nancy şi a marcat un singur gol. În vârstă de 27 de ani, noul jucător al Oţelului este cotat de Transfermarkt la 400.000 de euro. Alături de FC Botoşani, Oţelul este singura echipă care nu a cunoscut gustul victoriei în acest sezon în Superligă.

Gălăţenii au şapte remize în opt partide, iar în următoarea etapă vor primi vizita Rapidului.

 

 

Afla mai multe despre: oţeluldorinel 

viewscnt
Articole similare