Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Plecare de la Rapid. Jucătorul s-a înţeles cu echipa din Superligă: ”Bine ai revenit acasă!”

OFICIAL | Plecare de la Rapid. Jucătorul s-a înţeles cu echipa din Superligă: ”Bine ai revenit acasă!”

Rapid

Comentarii

UTA Arad a anunţat, în mod oficial, că a obţinut în totalitate serviciile unui jucător născut chiar la Arad, dar legitimat până acum la Rapid.

UTA Arad a anunţat transferul definitiv al lui Albert Stahl, născut chiar la Arad.

În sezonul precedent, jucătorul în vârstă de 24 de ani a fost împrumutat de Rapid la UTA, echipă care l-a cumpărat acum definitiv.

Anunţul oficial a fost făcut în urmă cu puţin timp de formaţia din vestul României.

”Arădeanul Albert Stahl a fost transferat astăzi definitiv de la Rapid şi a semnat un contract care se întinde pe o perioadă de un an cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon.

Fotbalistul în vârstă de 24 de ani redevine jucătorul “Bătrânei Doamne” după ce în sezonul precedent a evoluat sub formă de împrumut de la Rapid Bucureşti.

După transferul la Astra Giurgiu, din urmă cu patru ani, Stahl a mai evoluat la nivelul primelor două ligi şi pentru Rapid Bucureşti.

În total a adunat 84 de jocuri în tricoul UTA-ei în toate competiţiile, iar în sezonul precedent a reuşit trei pase decisive.

Bine ai revenit acasă, Albert, şi la cât mai multe realizări alături de noi!”, a transmis clubul din Arad pe site-ul oficial.

Cotat la 250.000 de euro de site-urile de specialitate, Albert Stahl a evoluat în 28 de partide pentru UTA şi reuşit trei pase decisive.

Afla mai multe despre: rapiduta aradalbert stahl 

viewscnt
Articole similare