You are here:

OFICIAL Premier League se amână din nou! Când se vor relua meciurile din campionatul Angliei

OFICIAL Premier League se amână din nou! Când se vor relua meciurile din campionatul Angliei

Premier League

Comentarii

Premier League se amână din nou. La doar câteva zile după s-au decis să întrerupă sezonul până pe 4 aprilie, conducerea Federaţiei engleze a decis să prelungească pauza până pe 30 aprilie, cel mai devreme.

Premier League  se amână din nou. La doar câteva zile după s-au decis să întrerupă sezonul până pe 4 aprilie, conducerea Federaţiei engleze a decis să prelungească pauza până pe 30 aprilie, cel mai devreme.

Vestea bună este că toate cele 92 de meciuri se vor juca. Chiar dacă regulile federaţiei engleză stipulează că sezonul trebuie să se termine până la 1 iunie, de data aceasta, se va face o excepţie.

Chiar dacă noua dată de reluare a campionatului este situată la finalul lunii viitoare, şefii Premier League au specificat că pauza poate fi prelungită şi mai mult, până când va fi sigur să se joace fotbal.

După noile calcule, sezonul se poate prelungi până la jumătatea lui iulie iar dacă e nevoie, partidele se vor disputa cu porţile închise. În plus, sezonul viitor şi-ar putea amâna debutul până în septembrie.

În acest moment, liderul Liverpool are 25 de puncte avans faţă de urmăritoare, cu 9 etape rămase de disputat şi mai are nevoie de 2 victorii pentru primul titlu de campioană după mai bine de 3 decenii de pauză.

material de Stefan Tudor

Afla mai multe despre: premier league 

viewscnt
Articole similare