Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | RB Leipzig şi-a găsit antrenor. Cu cine a fost înlocuit Domenico Tedesco după umilinţele suferite în ultimele două meciuri

OFICIAL | RB Leipzig şi-a găsit antrenor. Cu cine a fost înlocuit Domenico Tedesco după umilinţele suferite în ultimele două meciuri

Bundesliga

Comentarii

RB Leipzig şi-a găsit un nou antrenor după demiterea lui Domenico Tedesco şi l-a acontat pe Marco Rose ca antrenor principal.

OFICIAL | RB Leipzig şi-a găsit antrenor. Cu cine a fost înlocuit Domenico Tedesco

Germanul Marco Rose, fost antrenor al echipei Borussia Dortmund, a fost numit, joi, în funcţia de antrenor principal al formaţiei RB Leipzig, unde îi succede lui Domenico Tedesco.

Marco Rose, în vârstă de 45 de ani (46, pe 11 septembrie), a semnat un acord până în 2024.

Tedesco a fost demis de la ocupanta locului 11 în campionat în urma unor rezultate dezastruoase înregistrate în ultima perioadă.

Domenico Tedesco antrena echipa Leipzig din 9 decembrie 2021, dar a fost demis după ce fomaţia germană a fost umilită la debutul în noul sezon din Champions League, de Şahtior Doneţk, scor 1-4, dar a pierdut şi în cea mai recentă etapă din campionat, de Eintracht Frankfurt (0-4).

Marco Rose, născut chiar la Leipzig, a mai pregătit echipele RB Salzburg (2017-2019), Borussia Mönchengladbach (2019-2021) şi Borussia Dortmund (2021-2022), iar din această toamnă o va antrena pe formaţia din localitatea sa natală.

Programul nu va fi unul uşor pentru noul antrenor, RB Leipzg urmând să întâlnească în următoarele meciuri pe Borussia Dortmund, Real Madrid şi Borussia Monchengladbach.

Afla mai multe despre: rb leipzigantrenor 

viewscnt
Articole similare