You are here:

OFICIAL | Titularul Franţei la EURO 2024 nu mai are echipă: ”Nu-mi fac deloc griji pentru viitorul meu”

OFICIAL | Titularul Franţei la EURO 2024 nu mai are echipă: ”Nu-mi fac deloc griji pentru viitorul meu”

EURO

Comentarii

Adrien Rabiot (29 de ani) nu mai este jucătorul celor de la Juventus Torino. Acesta a ajuns la capătul contractului cu formaţia din Serie A şi nu l-a mai prelungit.

Rabiot nu mai este jucătorul lui Juventus 

Juventus a anunţat, în mod oficial, despărţirea de jucătorul Adrien Rabiot. Anunţul a fost făcut prin intermediul reţelelor de socializare.

În vârstă de 29 de ani, Rabiot pleacă de la formaţia torineză cu care era la final de contract după cinci ani.

”Mulţumim pentru tot, Adrien!”, a scris pe site-ul său gruparea din Torino. Aceasta a subliniat că Rabiot se află pe locul trei la numărul de meciuri jucate de jucători francezi pentru Juventus, la egalitate cu Zinedine Zidane. Ambii au câte 212 partide.

Cei doi sunt devansaţi în această ierarhie de David Trezeguet (320) şi Michel Platini (224).

”Credeam că viitorul meu va fi stabilit”, afirma Rabiot înainte de Euro. ”Ar fi urmat să avem o discuţie (n.r. cu clubul) la încheierea campionatului, dar asta nu s-a terminat. După aceea au rămas puţine zile până să mă alătur cantonamentului naţionalei Franţei.

Ce mi-ar plăcea, ţin pentru mine, dar nu-mi fac deloc griji pentru viitorul meu”, a declarat mijlocaşul francez.

În prezent, Rabiot este cotat la 35 de milioane de euro. Iar de-a lungul carierei a mai jucat la PSG şi Toulouse, iar, acum, ar putea ajunge la Real Madrid sau AC Milan, echipele care şi-ar fi manifestat cel mai mult interesul pentru mijlocaşul francez.

Afla mai multe despre: adrien rabiotjuventusfrantaeuro 2024 

viewscnt
Articole similare