Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Transfer interesant reuşit de CFR Cluj! Dan Petrescu a adus un fotbalist crescut de o septuplă campioană din Serie A

OFICIAL | Transfer interesant reuşit de CFR Cluj! Dan Petrescu a adus un fotbalist crescut de o septuplă campioană din Serie A

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a anunţat oficial transferul lui Raoul Mal, de la US Pistoiese, din Serie C.

Miercuri, CFR Cluj a anunţat oficial transferul lui Raoul Mal, un fotbalist român, născut în Italia, de la Pistoiese.

În vârstă de 21 de ani, Mal s-a născut la Trento în februarie 2000, din părinţi români, şi şi-a petrecut toată cariera până acum în Italia.

Mijlocaşul ofensiv, care poate juca şi în benzi, a fost crescut de Pro Vercelli, formaţie care are în palmares şapte titluri în Serie A, între anii 1908 şi 1922.

Pro Vercelli este unul dintre ”giganţii căzuţi” ai Italiei, întrucât nu a mai avut parte de succes de 100 de ani şi ocupă în prezent poziţia a opta în Serie C, Grupa B.

În septembrie 2020, Mal a ajuns la Pistoiese, echipă aflată de asemenea în al treilea eşalon al fotbalului italian şi pentru care a reuşit să însumeze 43 de apariţii.

Cotat la 125.000 de euro de transfermarkt, fotbalistul a ajuns liber de contract în Gruia şi a fost prezentat oficial miercuri.

Transfer interesant reuşit de CFR Cluj!

Bun venit, Raoul Mal! Suntem bucuroşi să vă anunţăm că Raoul Mal, mijlocaş în vârstă de 21 de ani, este noul jucător al CFR-ului.

Mal a evoluat în Italia la grupele de juniori ale clubului Pro Vercelli, iar în septembrie 2020 s-a transferat la US Pistoiese, echipă pentru care a bifat 43 de meciuri.

Îi dorim multă baftă şi cât mai multe realizări în tricoul echipei noastre!”, se arată în mesajul postat de clujeni.

Raoul Maol reprezintă a al şaselea transfer realizat de CFR în această iarnă, după venirile lui Marko Dugandzic, Sergiu Buş, Cristian Neguţ, Răzvan Sava şi Daniel Bîrligea.

Mai mult, fostul fotbalist de la Pro Vercelli este al treilea tânăr jucător român repatriat din Italia de clujeni în această iarnă, alături de Sava şi Bîrligea, semn că şefii CFR-ului se gândesc la viitorul clubului.

Dacă Sava şi Bîrligea s-au născut în România şi au mai jucat la copii în ţară înainte de plecarea în Italia, pentru Mal va fi prima experienţă fotbalistică din viaţă în România.

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare