You are here:

OFICIAL | Un nou transfer de marcă. Încă un campion european cu Spania şi-a schimbat echipa de club

OFICIAL | Un nou transfer de marcă. Încă un campion european cu Spania şi-a schimbat echipa de club

EURO

Comentarii

Robin Le Normand (27 de ani), proaspăt campion european cu Spania, s-a transferat de la Real Sociedad la Atletico Madrid.

Robin Le Normand, subiectul unui mega-transfer în La Liga

Fundaşul spaniol de origine franceză Robin Le Normand va părăsi Real Sociedad pentru a ajunge la Atletico Madrid, au anunţat, sâmbătă, cele două cluburi din La Liga.

"Real Sociedad şi Atletico de Madrid au ajuns la un acord pentru transferul lui Robin Le Normand la Atletico de Madrid", a scris clubul basc pe site-ul său oficial.

Într-un comunicat, madrilenii au precizat că transferul jucătorului în vârstă de 27 de ani, recent campion european cu ”La Roja” şi care se află la San Sebastian din 2016, va fi "oficializat în următoarele zile, când jucătorul se va întoarce din vacanţă".

Cotat la 40 de milioane de euro, conform portalului de specialitate Transfermarkt.com, Robin Le Normand a adunat 17 selecţii la naţionala Spaniei şi a marcat un gol.

De-a lungul carierei petrecute la San Sebastian, Le Normand a jucat 221 de meciuri pentru Real Sociedad şi a contribuit cu şase goluri şi şase pase decisive.

Afla mai multe despre: robin le normandreal sociedadatletico madridla ligaspaniaeuro 2024 

viewscnt
Articole similare