Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | UTA a anunţat alte două plecări! Fotbaliştii, OUT de la echipa lui Mircea Rednic după doar şase luni

OFICIAL | UTA a anunţat alte două plecări! Fotbaliştii, OUT de la echipa lui Mircea Rednic după doar şase luni

UTA

Comentarii

UTA Arad a renunţat la serviciile a doi fotbalişti, primele plecări de la formaţia arădeană din această vară.

Alexandru Tudorie şi Ariel Lopez sunt cei doi jucători ce nu vor mai continua la UTA Arad, din sezonul viitor, au anunţat chiar arădenii, pe reţelele de socializare. Ariel Lopez a ajuns la UTA în iarna acestui an de la Oţelul Galaţi. Doar 12 apariţii a bifat fotbalistul uruguayan în tricoul "Bătrânei Doamne". În aceeaşi perioadă de transferuri a semnat şi Tudorie, venit din Arabia Saudită. Un singur gol a marcat fostul atacant al celor de la FCSB în cele nouă meciuri în care a evoluat în tricoul celor de la UTA Arad.

UTA Arad a terminat sezonul recent încheiat pe locul şapte, primul loc al clasamentului din play-off, însă nu a putut disputa barajul pentru preliminariile UEFA Conference League, din cauza lipsei licenţei de participare în competiţiile europene.

Ariel Lopez şi Alexandru Tudorie, OUT de la UTA după mai puţin de şase luni

"UTA anunţă despărţirea de jucătorii Ariel Lopez şi Alexandru Tudorie. Părţile au ajuns la un acord de reziliere pe cale amiabilă a contractelor celor doi. Le urăm mult succes la viitoarele echipe!", au transmis cei de la UTA Arad, pe reţelele de socializare.

Afla mai multe despre: uta aradariel lopezalexandru tudoriesuperligamircea rednic 

viewscnt
Articole similare