Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Olăroiu, înapoi în Europa? Ce club important vrea să dea lovitura cu antrenorul român

Olăroiu, înapoi în Europa? Ce club important vrea să dea lovitura cu antrenorul român

Stranieri

Comentarii

Cosmin Olăroiu (54 de ani) nu ar spune nu unei reveniri în Europa, după mai bine de un deceniu petrecut la vecinii asiatici. Antrenorul român ar fi pe lista unei multiple campioane europene.

Cosmin Olăroiu ar putea reveni cât de curând în Europa. Tehnicianul român antrenează în Asia de aproape 13 ani, iar în viitorul apropiat nu ar exclude o revenire pe bătrânul continent.

În momentul de faţă, Olăroiu o pregăteşte pe Al Sharjah, din prima ligă a Emiratelor Arabe Unite. Contractul cu această formaţie este valabil până în vara anului 2025.

Olăroiu, ”vânat” de un club important din Europa. Ce salariu ar primi

Dar ar putea pleca din Emirate mai devreme de această dată. Ar fi dorit înapoi în Europa, acolo de unde ar fi primit o ofertă tentantă din partea celor de la Trabzonspor, informează iamsport.

Acum, totul ar depinde de Cosmin Olăroiu. Acesta le-ar fi cerut oficialilor turci un timp de gândire înainte de a le da un răspuns clar, iar în cazul în care va accepta propunerea, atunci ”Oli” va renunţa la mai bine din jumătate din salariul pe care îl câştigă în prezent la Al Sharjah.

Dacă în Emirate, românul câştigă cinci milioane de dolari (circa 4,6 milioane de euro) anual, cei de la Trabzon l-ar remunera cu un salariu de 2,6 milioane de euro, conform sursei citate. Iar contractul cu formaţia turcă ar dura până în vara lui 2026.

În prezent, Al Sharjah ocupă locul 4 în campionatul Emiratelor Arabe Unite, în timp ce Trabzonspor se află pe poziţia a treia în prima ligă din Turcia, cu 37 de puncte. Pe primele două locuri sunt Fenerbahce şi Galatasaray, ambele cu câte 60 de puncte.

De-a lungul istoriei, Trabzonspor a cucerit numeroase trofee pe plan intern. A triumfat de şapte ori în campionatul turc, a câştigat de nouă ori Cupa Turciei şi de alte 10 ori, Supercupa Turciei.

Ultima experienţă a lui Cosmin Olăroiu în fotbalul european a fost la FCSB, între 5 mai şi 6 iunie 2011, atunci când a adus Cupa României în vitrina roş-albaştrilor, după finala câştigată cu Dinamo (2-1).

Afla mai multe despre: cosmin olaroiuturciaemiratestranieri 

viewscnt
Articole similare