Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Olimpiu Moruţan, cel mai slab de pe teren. A fost găsit principalul vinovat pentru eşecul suferit de Pisa: ”Naivitatea sa a pierdut meciul"

Olimpiu Moruţan, cel mai slab de pe teren. A fost găsit principalul vinovat pentru eşecul suferit de Pisa: ”Naivitatea sa a pierdut meciul"

Stranieri

Comentarii

Pisa a suferit o nouă înfrângere în Serie B, iar Olimpiu Moruţan a fost aspru criticat de presa din Italia.

Pisa a pierdut partida cu Sudtirol, scor 1-2, în etapa a patra din Serie B.

În primele patru runde, Pisa a înregistrat trei eşecuri şi o singură remiză, astfel că ocupă locul 19 din 20, cu un singur punct.â

Adrian Rus, Marius Marin şi Olimpiu Moruţan au evoluat din primul minut, dar niciunul nu a reuşit să iasă în evidenţă, Adrian Rus fiind chiar schimbat în minutul 83.

Golul marcat de Pisa a fost reuşit de mijlocaşul moldovean Arthur Ioniţă, în minutul 23.

Olimpiu Moruţan a ieşit cel mai ”şifonat” după această partidă. Presa din Italia nu l-a iertat şi i-a acordat nota 4,5, cea mai mică de la echipă, fiind găsit vinovat la penalty-ul care a dus la golul victoriei pentru adversari.

"Are talent de arătat, dar în Serie B este nevoie să arate mai puţin rafinament şi mai multe lucruri concrete. Naivitatea sa a dus la penalty-ul cu care au pierdut meciul", au sris jurnaliştii de la Tuttomercatoweb.

Adrian Rus a primit nota 5, în timp ce Marius Marin, care a încasat un cartonaş galben, a fost notat cu 6.

Olimpiu Moruţan a ajuns la începutul acestui sezon la Pisa, acolo unde a evoluat în toate cele patru partide de campionat. A marcat un gol şi a livrat o pasă decisivă.

Afla mai multe despre: morutanpisa 

viewscnt
Articole similare