Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Omul care a prevestit războiul anunţă moartea lui Putin. Când urmează să se întâmple tragedia pentru liderul de la Kremlin

Omul care a prevestit războiul anunţă moartea lui Putin. Când urmează să se întâmple tragedia pentru liderul de la Kremlin

Diverse

Comentarii

Astrologul ucrainean Vlad Ross a vorbit, într-un interviu din 2020, despre problemele pe care le va întâmpina ţara sa natală, dar şi despre liderii Volodimir Zelenski şi Vladimir Putin.

În 2020, Vlad Ross a atras atenţia şi a spus că, în următorii ani, Ucraina va traversa o perioadă extrem de dificilă, iar declaraţiile sale l-au vizat şi pe preşedintele Zelenski.

Cum previziunile astrologolui s-au adeverit, în urma războiului declanşat de Rusia în Ucraina, jurnaliştii din presa internaţională se întreabă acum dacă Vlad Ross a avut dreptate şi în privinţa lui Vladimir Putin.

"Unii politologi au început să mă citeze şi spun că Putin şi-a sărbătorit ultima zi de naştere pe 7 octombrie 2021. Cel mai probabil, 2022 va fi ultimul an din viaţa sa. Recent, am aflat că se află în ultimul stadiu de cancer, a spus Ross despre Vladimir Putin.

De asemenea, acelaşi astrolog a spus că liderul de la Kremlin se va stinge din viaţă în buncărul său, în anul 2022.

"Deci, după ce Putin nu va mai fi în viaţă, vom face imediat pace şi Rusia va înceta să mai atace pe toată lumea, iar între Ucraina şi Rusia se va încheia un acord foarte favorabil, inclusiv un acord economic. Inclusiv petrol, gaze , a continuat Vlad Ross.

Afla mai multe despre: putin 

viewscnt
Articole similare