Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Onea a fugit ca un popândău! Gest incalificabil”. Fundaşul Rapidului, criticat dur după intrarea la Florinel Coman | EXCLUSIV

”Onea a fugit ca un popândău! Gest incalificabil”. Fundaşul Rapidului, criticat dur după intrarea la Florinel Coman | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Răzvan Onea (24 de ani), fundaşul dreapta al Rapidului, este criticat din toate părţile în urma intrării brutale asupra lui Florinel Coman, la partida contra FCSB-ului.

Fotbalistul echipei giuleştene a văzut doar cartonaşul galben, chiar dacă au existat foarte multe voci care au susţinut că faza este una evidentă de cartonaş roşu.

Adrian Porumboiu, despre Răzvan Onea: ”A fugit ca un popândău!”

Ultimul care l-a luat în vizor pe Răzvan Onea este Adrian Porumboiu, fostul mare arbitru. 

Dincolo de intrarea foarte dură evidentă, omul de afaceri a identificat şi o altă problemă la acea fază: lipsa totală de sportivitate a jucătorului antrenat de Adrian Mutu.

După ce l-a luat cu fulgi cu tot pe Florinel Coman, Răzvan Onea a sprintat rapid spre defensivă, fără a-şi cere scuze sau a se interesa de soarta victimei sale, lucru deloc pe placul lui Adrian Porumboiu.

Să vedeţi un gest incalificabil al lui Onea. Bă, l-ai lovit, ai avut o intrare de roşu clar. Am văzut meciuri în care jucătorii se respectă... Domne, el a fugit ca un popândău. Du-te, bă, dacă îl vezi pe ăla lat. Te-ai dus cu toată forţa, n-ai tras piciorul, te-ai dus cu totul el. A fugit de acolo. Bă, tu tre să fii primul care te duci să vezi ce-i cu el. Să-l ridici.

Nu suntem duşmani, nu suntem în războiul din Ucraina, să-l omori şi să-l laşi acolo! Onea a fugit iepureşte de acolo! Nu mă privesc pe mine cele două echipe, vorbesc în calitate de fost arbitru, în calitate de om care se pricepe”, a declarat Adrian Porumboiu, la Orange Sport. 

VIDEO: Rezumat Rapid - FCSB 1-0

Afla mai multe despre: razvan oneaadrian porumboiuflorinel coman 

viewscnt
Articole similare