Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OPINIE de Emil Grădinescu » Poveste de pe Letzigrund, de acum 8 ani. Reportaj marca Dolce Sport de la Zurich VIDEO

OPINIE de Emil Grădinescu » Poveste de pe Letzigrund, de acum 8 ani. Reportaj marca Dolce Sport de la Zurich VIDEO
Comentarii

"Eşti un martalog oribil!", îmi sună în cap vocea lui Cosmescu. Încep să-mi folosesc tot mai mult amintirile, (semn de bătrâneţe?), dar asta merită povestită.

Sunt mai bine de 8 ani de atunci. Eram tot pe Letzigrund şi ai noştri jucau bine. Se băteau parte în parte cu Italia, campioana mondială la zi. Erau şi vreo 10 mii de români, parcă mai mulţi decât italienii şi jumătate de stadion era galbenă. Minutul 55, Contra e căzut undeva pe lângă tuşă şi se pare că întreruperea va dura ceva. Sunt momentele moarte pe care un comentator trebuie să le acopere cu informaţii colaterale.

Caut prin notiţe să găsesc ceva potrivit, când îl aud pe Vlad Enăchescu răcnind: "Goooool, Mutu!". Tamaş nu a mai aşteptat să găsesc eu ce căutam, a dat o pasă de 70 de metri, Zambrotta a vrut să trimită acasă, dar acolo aştepta hoţul de Mutu şi... 1-0! Un gol a dat România la acel Euro şi l-am ratat şi pe ăla. Dacă nu era Vlad....


În fine, azi sunt singur, dar nu mi-ar părea rău să scap singurul gol al meciului FC Zurich - Steaua, care începe de la ora 22:05, pe Dolce Sport. Gol pe care îl va da Wiliam, că tot a deconspirat Gigi echipa, ca să arate ca ştie el tot.


În video puteţi urmări reportajul de pe Letzigrund!

viewscnt
Articole similare