Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ordinul lui Gigi Becali la FCSB nu se discută! Ce schimbare în primul ”11” a impus pentru partida cu Sepsi

Ordinul lui Gigi Becali la FCSB nu se discută! Ce schimbare în primul ”11” a impus pentru partida cu Sepsi

Fotbal

Comentarii

FCSB o va întâlni pe OSK Sepsi Sfântu Gheorghe, duminică, 12 martie, de la ora 21:00, în etapa a 30-a a Superligii, ultima din sezonul regulat.

  • Partida FCSB - Sepsi Sfântu Gheorghe va fi transmisă în direct pe Orange Sport 1, dar şi în format LIVE VIDEO pe site-ul orangesport.ro.

Schimbare importantă în primul ”11”

Potrivit informaţiilor furnizate de fanatik.ro, patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a ordonat la meciul contra covăsnenilor să fie utilizat un cuplu de fundaşi nou, format din Iulian Cristea şi Joyskim Dawa, iar titularul de drept de până acum, estonul Joonas Tamm să fie trecut pe banca rezerve.

Iulian Cristea a fost operat la ligamentele genunchiului şi a fost refăcut complet în această iarnă. În momentul în care a fost apt, Gigi Becali declara că acesta va fi noul fundaş titular de la FCSB, alături de Joonas Tamm.

Însă, în stilul caracteristic, Gigi Becali s-a sucit rapide. După un meci neconvingător al lui Cristea, în remiza cu Universitatea Craiova, scor 1-1, omul de afaceri a decis să-l treacă pe bancă pe fotbalistul român, iar în locul său să intre Joyskim Dawa.

După înfrângerea cu UTA Arad, scor 1-3, a venit rândul lui Joonas Tamm să intre în colimatorul patronului. Gigi Becali a decis ca acesta să fie trecut rezervă, în speranţa că acesta îşi va reveni şi va fi jucătorul de bază din trecut.

  • Aşadar, va fi prima dată în acest sezon în care cuplul de fundaşi va fi format din Iulian Cristea şi Joyskim Dawa. Va fi interesant de văzut cât de bine se vor înţelege cei doi jucători în defensivă.

Miculescu şi Cordea, din nou rezerve?

Iată cum ar putea arăta primul ”11” al celor de la FCSB pentru partida cu Sepsi: 

  • Târnovanu - Sorescu, Cristea, Dawa, Radunovic - Olaru, Şut, Edjouma - Coman, Compagno, Oct. Popescu.

Afla mai multe despre: gigi becaliiulian cristeafcsbsepsi 

viewscnt
Articole similare