Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali şi-a luat mâna de pe fotbalistul său favorit de la FCSB. L-a lăsat pe Pintilii să-i decidă soarta: "Chiar că nu mă bag"

Gigi Becali şi-a luat mâna de pe fotbalistul său favorit de la FCSB. L-a lăsat pe Pintilii să-i decidă soarta: "Chiar că nu mă bag"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, e convins că Mihai Pintilii face o treabă bună la echipă. De aceea, i-a lăsat mână liberă la nivelul fundaşilor centrali, unde concurenţa e acerbă.

Mihai Pintilii, liber de la Gigi Becali: "Să facă ce vrea"

FCSB a câştigat cu CFR Cluj, în deplasare, scor 1-0, cu o schimbare în linia defensivă. Suspendat încă de la meciul cu Farul Constanţa, din cauza eliminării, locul lui Dawa în echipa de start a fost luat de Iulian Cristea. 

Iar fotbalistul naţionalei României a oferit siguranţă apărării, deşi a revenit după o accidentare care l-a ţinut departe de teren mai bine de jumătate de an. Iulian Cristea a părăsit terenul din Gruia cu probleme musculare, dar Mihai Stoica a dat asigurări că va fi apt pentru etapa următoare din Superligă

În condiţiile în care Tamm pare punct fix, Gigi Becali a fost întrebat cum va fi judecat duelul pentru titularizare dintre Cristea şi Dawa, dar finanţatorul a anunţat că nu intervine. 

”Nu ştiu despre Dawa. Să facă ce vrea Pintilii. Chiar că nu mă bag. Să joace cu cine vrea. Nu acolo e problema. Jocul nu depinde de Dawa”, a spus Gigi Becali. 

Iulian Cristea a fost schimbat de Denis Haruţ, în a doua repriză din CFR Cluj - FCSB, scor 0-1, iar Mihai Stoica i-a apreciat prestaţia

”Iulian Cristea, care n-a mai jucat un meci oficial din iunie, a revenit pe teren, pe o vreme şi împotriva unui adversar... Ceva mai greu nu exista pentru a reveni în formula de start şi a făcut-o foarte bine. 

El a ieşit pentru că a avut crampe. Din minutul 68 a tras de el, dar apoi n-a mai putut. Dar e bine. Cred că se va antrena normal şi cred că e apt duminică”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbdawamihai pintilii 

viewscnt
Articole similare