Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme pentru Eugen Neagoe? Primele dubii la Universitatea Craiova: "Ştiu că celor de acolo nu le convine situaţia asta" | EXCLUSIV

Probleme pentru Eugen Neagoe? Primele dubii la Universitatea Craiova: "Ştiu că celor de acolo nu le convine situaţia asta" | EXCLUSIV
Comentarii

Au apărut primele semne de întrebare în privinţa lui Eugen Neagoe, antrenor pentru care oltenii au luptat cu U Cluj, pentru a semna cu Universitatea Craiova, clubul de suflet al principalului.

Eugen Neagoe, două înfrângeri şi o victorie de când a venit la Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a înregistrat a doua înfrângere în trei meciuri de când Eugen Neagoe a venit antrenor. Singura victorie a fost pe teren propriu, cu Hermannstadt, scor 2-0, acasă, dar oltenii suferă în deplasare. 

La Minutul 91, experţii Orange Sport au analizat situaţia alesului conducerii craiovene. Basarab Panduru susţine că e prea devreme pentru a fi judecat Eugen Neagoe, deşi ştie că şefilor Universităţii Craiova nu le convine situaţia. 

"După trei meciuri? La unul a fost în tribună, că n-a putut sta pe bancă. Sunt trei meciuri, nu m-aş lua acum de el, de situaţia lui. Ştiu că celor de acolo nu le convine situaţia asta, să pierzi cu Botoşani, pierzi cu Farul. Ai meci cu CFR acum, care e complicat. N-aş comenta acum, că e prea rapid", a spus fostul angajat al Universităţii Craiova. 

Antrenorul liber de contract, Viorel Moldovan, a remarcat jocul care nu convinge prestat de Universitatea Craiova şi s-a uitat inclusiv spre foştii antrenori ai clubului. 

"Nu comentez faptul că pierzi, ci jocul, fluctuaţiile de la echipă. Nu văd o constanţă şi nu doar de acum, că a venit de trei etape. Parcă şi înainte a fost un moment cu Reghe când echipa a avut o serie bună, constanţă, dar a avut un moment când n-au mai reuşit să menţină nivelul. A venit Mirel, la fel, fluctuaţii, cu Neagoe sunt fluctuaţii. Nu poţi emite pretenţii la campionat, când nu ai o linie. Dacă învingea Farul, venea la şase puncte, se comprima totul. Mă refer la joc şi nu doar de când e Eugen Neagoe antrenor. Nu văd un joc interesant, care să convingă şi să zică <<Da, ne putem bate pentru campionat>>", a spus expertul Orange Sport. 

După 1-2 cu Farul Constanţa, Universitatea Craiova e pe locul al cincilea în Superligă, cu 41 de puncte, la 10 puncte de lider. 

Afla mai multe despre: eugen neagoeuniversitatea craiovafarul constanta universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare