Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OUT de la FCSB. Dat afară de Becali, fotbalistul de naţională a semnat cu altă echipă din Superligă

OUT de la FCSB. Dat afară de Becali, fotbalistul de naţională a semnat cu altă echipă din Superligă

Fotbal

Comentarii

Gigi Becali (64 de ani) a renunţat la ”satelitul” Unirea Constanţa, iar în această iarnă a pierdut din mână câţiva tineri promiţători.

Unul dintre cei mai interesanţi jucători care au părăsit-o pe FCSB în iarna acestui an este tânărul mijlocaş ofensiv Vlad Şerbănescu (20 de ani).

Vlad Şerbănescu a plecat de la FCSB, dar rămâne din Superligă

Conform informaţiilor oferite de prosport.ro, Vlad Şerbănescu, un obişnuit al loturilor de juniori ale României în ultimii ani, îşi va continua cariera tot în Superliga, la FC Voluntari.

Mijlocaşul a semnat rezilierea contractului cu FCSB în momentul în care Gigi Becali şi-a chemat jucătorii de la Unirea Constanţa, formaţia din Liga 2, deţinută de nepotul său, Vasile Geambazi.

Aşadar, Vlad Şerbănescu a ajuns la o înţelegere cu FC Voluntari şi a semnat un contract valabil pentru următoarele trei sezoane.

Ilfovenii sunt gata să-i ofere fotbalistului încredere deplină şi pare doar o chestiune de timp până când va semna debutul în Superligă.

Dacă evoluţiile sale vor fi la nivelul aşteptărilor, Vlad va avea de partea sa ”regula U21” şi poate profita din plin în următorii ani.

Are şase goluri marcate la Liga 2

Până în momentul de faţă, Vlad Şerbănescu a bifat doar 36 de meciuri oficiale la nivelul Ligii a 2-a din România.

A bifat 15 meciuri (14 în Liga 2) şi 3 goluri pentru Viitorul Pandurii Târgu Jiu, în sezonul 2020/2021.

În sezonul 2021/2022, s-a întors la FCSB, dar ”roş-albaştrii” l-au împrumutat din nou în Liga 2, dar la Unirea Constanţa. A mai bifat alte 15 meciuri, 3 goluri şi 2 pase decisive pentru Unirea Constanţa, în eşalonul secund.

În sezonul 2022/2023, scenariul s-a repetat, doar cifrele au fost altele. Vlad Şerbănescu a adunat 7 meciuri în Liga 2 pentru Unirea Constanţa, nu a reuşit să marcheze, dar a oferit două pase decisive.

  • 50.000 de euro este cota de piaţă a lui Vlad Şerbănescu, conform transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: serbanescugigi becali 

viewscnt
Articole similare