Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OUT de la FCSB. Edjouma, Gheorghe, iar acum el. Becali mai dă afară un jucător înaintea meciului cu Nordsjaelland

OUT de la FCSB. Edjouma, Gheorghe, iar acum el. Becali mai dă afară un jucător înaintea meciului cu Nordsjaellandgalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB are un start aproape perfect de sezon, însă Gigi Becali continuă schimbările în cadrul lotului, iar acum pregăteşte o nouă plecare de la echipa sa.

Şase victorii şi o remiză a înregistrat FCSB în primele şapte meciuri oficiale din acest sezon, în toate competiţiile. Acum, pentru vicecampioana României urmează meciul retur cu danezii de la Nordsjaelland, în deplasare, unde pleacă din start cu a doua şansă.

În manşa tur, jucată în Ghencea, FCSB a obţinut doar o remiză albă, deşi a evoluat în superioritate numerică mai bine de 30 de minute. Cum şansele de a intra în grupele Conference League au scăzut considerabil, Gigi Becali pregăteşte acum noi plecări de la echipa sa.

Malcom Edjouma este aproape de un transfer la Bari, în Serie B, iar Vali Gheorghe a fost trecut şi el pe lista neagră de latifundiarul din Pipera. Acum, următorul pe lista patronului vicecampioanei României este Mihai Lixandru.

Fotbalistul de 22 de ani îi are ca rivali pe post pe Djokovic, Ovidiu Popescu şi Şut, astfel că oficialii vicecampioanei României vor să renunţe la mijlocaşul defensiv care a jucat şi la EURO U21 din această vară alături de naţionala României.

FCSB caută să îl împrumute pe Mihai Lixandru, care a bifat un singur minut în teren pentru vicecampioana României în primele şapte meciuri oficiale jucate în noul sezon.

  • 300 de mii de euro valorează Mihai Lixandru, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare