Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OUT de la FCSB, iar acum a semnat cu un alt club istoric din România. Becali i-a reziliat instant contractul

OUT de la FCSB, iar acum a semnat cu un alt club istoric din România. Becali i-a reziliat instant contractulgalerie foto

Fotbal

Comentarii

FC Argeş şi-a întărit lotul cu un fotbalist trecut pe la Dinamo, FCSB şi Steaua. Andrei Zătreanu a semnat cu piteştenii un contract pentru următoarele trei sezoane.

"Andrei Mihai Zătreanu este jucătorul echipei FC Argeş pentru următoarele trei sezoane.

Atacantul în vârstă de 20 de ani a început fotbalul la Dinamo, iar apoi şi-a continuat cariera la FCSB şi CSA Steaua. Sub comanda lui Daniel Opriţa a bifat prima experienţă la seniori. În sezonul 2021-2022, Andrei a bifat trei partide în tricoul formaţiei de liga a doua.

Pentru a avea cât mai meciuri în picioare şi a capata experienţă, Zătreanu a preferat sa meargă la CS Arsenal Tunari, formaţie care în precedenta ediţie de campionat a activat în eşalonul trei al fotbalului românesc. În cele 28 de meciuri jucate pentru ilfoveni, tânărul atacant a reuşit 19 goluri şi 9 pase decisive, având o contribuţie importantă la promovarea Tunariului în Liga 2.

Pe 11 iunie, Zătreanu a reuşit singurul gol al celor de la Arsenal Tunari în amicalul cu reprezentativa de seniori a României, pierdut cu 1-4. Zătreanu se va lupta pentru un loc de titular în compartimentul ofensiv cu Bogdan Rusu, Valentin Buhăcianu şi Milcho Angelov" , se arată pe site-ul clubului FC Argeş.

Afla mai multe despre: fcsbsteauadinamofc arges 

viewscnt
Articole similare