Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Se prefăcea că e expert”. Dică a ţinut secretă oferta Craiovei. Panduru: ”L-am întrebat. A negat” | EXCLUSIV

”Se prefăcea că e expert”. Dică a ţinut secretă oferta Craiovei. Panduru: ”L-am întrebat. A negat” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

După meciul mai mult decât modest prestat duminică seară, contra celor de la FCSB, în înfrângerea cu 1-3, din prima etapă a Superligii, patronul celor de la FCU Craiova 1948, Adrian Mititelu, a decis să instaleze de urgenţă un antrenor principal.

Alegerea omului de afaceri a fost Nicolae Dică (43 de ani), cel care se afla liber de contract după despărţirea de CS Mioveni. Duminică seară, Nicolae Dică a fost prezent în studiourile Orange Sport, unde a analizat modul în care FCU Craiova a pierdut partida cu FCSB. La doar 12 ore distanţă, ”Dicanio” a fost anunţat drept noul antrenor al oltenilor.

”Se prefăcea că e expert”. Dică a ţinut secretă oferta Craiovei. Panduru: ”L-am întrebat. A negat” | EXCLUSIV

Invitat în cadrul emisiunii ”Minutul 91” de pe Orange Sport, Basarab Panduru a devzăluit că a avut o discuţie cu Nicolae Dică, în care l-a întrebat dacă a primit o ofertă din partea formaţiei patronată de Adrian Mititelu. În opinia lui Pandi, eroul FCSB-ului de la Kiev ”se chinuia să fie expert” şi a fost inspirat când a acceptat să o preia pe FCU Craiova.

l-am intrebat dacă l-a căutat Craiova si a zis <<Nu, nu, nu>>. Nu mă surprinde. E mai bine pentru el. El e antrenor şi se prefăcea aici că e expert. El e un antrenor care işi căuta de muncă. Îşi făcea lucrurile. Decât să se chinuie, să fie expert, mai bine să fie undeva in largul lui.

E cel mai bine pentru el. Vreau să-l văd. Are o presiune. A antrenat la FCSB a plecat, a antrenat la Mioveni, a plecat. Acum, are echipă şi trebuie să facă ceva. Am încredere”, a spus Basarab Panuduru, în exclusivitate pentru Orange Sport.

”Dică seamănă cu Pierce Brosnan în Agentul James Bond 007” 

Emil Grădinescu crede că Nicolae Dică se afla, deja, în contact cu Adrian Mititelu, duminică seară, însă a ştiut să protejeze foarte bine secretul.

”Dică seamănă cu Pierce Brosnan în Agentul James Bond 007 pentru că ştie să păstreze un secret, fratele meu. E un spion desăvârşit. Nu cred că nu vorbiseră de aseară. Părerea mea e că vorbiseră. Încă un lucru, studioul ăsta este o trambulină bună. Mulţi au plecat de aici”, a declarat Emil Grădinescu, la Orange Sport.

  • De partea cealaltă, Mihai Stoica este de părere că Dică nu avea nicio ofertă duminică seară şi că totul s-a petrecut pe repede înainte, aşa cum obişnuieşte Adrian Mititelu.

”Nu ştiam absolut nimic. Chiar am stat de vorbă înainte de meci cu Adrian Mititelu, am abordat multe subiecte, dar deloc despre Dică. Cert este că erau destul de încrezători cum se prezenta echipa la meciul cu noi. I-am dat dat noi o mână de ajutor lui Nicolae Dică. Sper ca în noiembrie să ne întâlnim acolo şi să bem o cafea împreună”, a completat Mihai Stoica.

 

Afla mai multe despre: dicăfcu craiova 

viewscnt
Articole similare