Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ovidiu Burcă, optimist după victoria lui Dinamo: ”Începutul a fost mai greu”

Ovidiu Burcă, optimist după victoria lui Dinamo: ”Începutul a fost mai greu”
Comentarii

Ovidiu Burcă a tras concluziile după ce Dinamo a obţinut a treia victorie în Liga 2.

Dinamo s-a impus cu scorul de 1-0 în faţa formaţiei Unirea Slobozia, în etapa a opta din Liga 2. A fost a treia victorie stagională pentru ”câini”.

Ovidiu Burcă, optimist după victoria lui Dinamo: ”Începutul a fost mai greu”

La finalul meciului, jucătorii au sărbătorit succesul pe versuri de manele. Ovidiu Burcă a fost şi el încântat de rezultat şi a vorbit într-o notă pozitivă despre perioada următoare a echipei.

Înainte de partidă, Dinamo a ţinut un minut de reculegere în memoria lui Cătălin Hîldan. Pe 5 octombrie se împlinesc 22 de ani de la decesul ”Unicului Căpitan”.

”(n.r. playlist-ul cine îl face?) Nu ştiu, nu am intrat în vestiar. S-a schimbat atmosfera, lucrurile încep să capete o formă, începutul a fost mai greu.

Azi am avut un adversar care se apără extrem de bine, cred că are cea mai bună apărare din Liga 2. A venit acel gol al lui Pop şi lucrurile au căpătat o altă turnură.

Ceea ce este cel mai important în ziua asta tristă pentru Dinamo, am arătat multe din lucrurile pe care căpitanul nostru Cătălin Hîldan le arăta pe teren: determinare, pasiune, agresivitate.

Nu am cedat absolut nicio clipă, lucrurile astea m-au bucurat foarte mult astăzi. Orice antrenor care ar fi venit aici, ar fi avut nevoie de timp.

Faptul că începem să câştigăm jocuri şi să avem consistenţă, astea sunt lucrurile pe care trebuie să le continuăm”, a spus Ovidiu Burcă, după meci.

Afla mai multe despre: dinamoliga 2 

viewscnt
Articole similare