Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Legenda lui Dinamo cere continuitate pentru Ovidiu Burcă, dar recunoaşte că ar merge la negocieri pentru a îl înlocui: ”Sunt deschis”

Legenda lui Dinamo cere continuitate pentru Ovidiu Burcă, dar recunoaşte că ar merge la negocieri pentru a îl înlocui: ”Sunt deschis”galerie foto

Dinamo București

Comentarii

Instalat pe banca tehnică a lui Dinamo la începutul acestui sezon, Ovidiu Burcă (42 de ani) nu a reuşit să obţină rezultatele dorite până acum şi deja îi este cerută demisia de către fani. O legendă a ”câinilor” a cerut continuitate pentru tehnician, dar a recunoscut că ar lua în calcul să îl înlocuiască, dacă ar fi demis.

Ovidiu Burcă a reuşit să o promoveze pe CSM Slatina în Liga 2 la finalul ultimului sezon, performanţă care l-a ”catapultat” către banca tehnică a lui Dinamo.

”Câinii” anunţaseră că au ca obiectiv promovarea în Liga 1, dar se află în prezent pe locul al 16-lea al eşalonului secund, cu doar şase puncte după şapte meciuri.

Bilanţul lui Dinamo este dezastruos: jucătorii pregătiţi de Ovidiu Burcă au reuşit să câştige doar două meciuri din campionat şi le-au pierdut pe celelalte cinci.

Rezultatele modeste obţinute i-au făcut pe fani să îi ceară demisia antrenorului de 42 de ani, dar Bogdan Lobonţ este de părere că acesta are nevoie de continuitate.

Legenda ”câinilor” a afirmat că Burcă are nevoie de timp pentru a lega o echipă competentă, dar, întrebat dacă ar fi dispus să o preia pe Dinamo, a afirmat că este ”deschis”.

Cere continuitate pentru Burcă, dar recunoaşte că ar merge la negocieri pentru a îl înlocui

Eu sunt deschis către orice oportunitate. Ce, se mută Dinamo? Nu se ştie niciodată unde mă poartă picioarele. Eu discut cu oricine care vrea să facă performanţă.

Dinamo trebuie să-şi clarifice situaţia. Nu că le dau eu sfaturi, dar trebuie să aibă răbdare. Totul este despre răbdare şi gândit logic.

11 jucători peste noapte să îi faci să joace ca Barcelona? Nu poţi indiferent cât de bun eşti tu ca antrenor.  Pare doar un clişeu, dar ai nevoie de o bază, de o fundaţie.

Şi copilul are nevoie de nouă luni ca să se nască. Câte meciuri a jucat Dinamo până acum? Şapte meciuri?

Jucătorii care au rămas din Liga 1 vin cu moralul sub pământ. O retrogradare la Dinamo te apasă greu de tot.

E nevoie de răbdare şi continuitate. Dar nu la situaţia în care sunt acum din punct de vedere financiar. Continuitate cu lotul şi antrenorul pe care îl au.

Cum să schimbi antrenorul după şapte etape la liga a doua?! Vine alt antrenor cu ideile lui, schimbă iar echipa, vin alţi jucători, alţi bani! Investeşti practic dublu”, a declarat Bogdan Lobonţ, pentru Fanatik.

Totuşi, la momentul actual, Bogdan Lobonţ pare dispus să îşi ofere serviciile oricărei echipe. Recent, acesta a afirmat că ar merge la negocieri şi cu FCSB.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare