Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ovidiu Haţegan s-a îmbolnăvit. Trebuia să arbitreze azi în Superligă. În ce stare este | EXCLUSIV

Ovidiu Haţegan s-a îmbolnăvit. Trebuia să arbitreze azi în Superligă. În ce stare este | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Arbitrul Ovidiu Haţegan (43 de ani) a acuzat o problemă medicală, care l-a făcut indisponibil pentru meciul pe care trebuia să-l arbitreze chiar astăzi.

Arbitrul Ovidiu Haţegan era delegat să conducă la centru partida de astăzi, dintre FC Voluntari şi Farul Constanţa, în etapa a 17-a a Superligii României.

Haţegan, out de la Voluntari - Farul. Arbitrul a acuzat o problemă medicală

Dar cu mai puţin de două ore înainte de startul partidei, ”centralul” din Arad a acuzat o problemă medicală şi nu mai poate lua parte la acest meci.

Conform surselor Orange Sport, Haţegan a făcut toxiinfecţie alimentară şi, cel mai probabil, va lua câteva zile o pauză de la activitatea fotbalistică pentru a se recupera.

Imediat, ”centralul” de 43 de ani a fost înlocuit de Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) de pe foaia delegărilor pentru acest meci. Marcel Bîrsan, cel care iniţial era arbitru VAR, a fost desemnat să conducă de la centru partida dintre Voluntari şi Farul.

Astfel, componenţa actualizată a arbitrilor pentru meciul de la Voluntari arată în felul următor:

  • Arbitri: Marcel Bîrsan – Mircea Mihail Grigoriu, Ciprian Florin Danşa – Horia Gabriel Mladinovic
  • Arbitri VAR: Costreie Sorin, Cosmin Vatamanu
  • Observatori: Marcel Savaniu, Romulus Chihaia

Toxiinfecţia alimentară este, conform dex.online, o boală cauzată de consumul de alimente şi apă contaminate cu anumite bacterii, virusuri, paraziţi sau substanţe chimice.

Meciul FC Voluntari - Farul Constanţa este programat astăzi, 25 noiembrie, de la ora 17:30, în etapa a 17-a a Superligii, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: ovidiu hateganccavoluntari farul 

viewscnt
Articole similare