Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Este derby-ul fotbalului românesc”. Ovidiu Burcă pune presiune pe jucători înainte de Dinamo - FCSB: ”Vom juca foarte bine şi vom lua puncte”

”Este derby-ul fotbalului românesc”. Ovidiu Burcă pune presiune pe jucători înainte de Dinamo - FCSB: ”Vom juca foarte bine şi vom lua puncte”

Dinamo București

Comentarii

Tehnicianul lui Dinamo, Ovidiu Burcă (43 de ani), a susţinut o conferinţă de presă şi a prefaţat derby-ul cu FCSB, programat pe Arena Naţională.

Dinamo şi FCSB se duelează în derby-ul etapei cu numărul 17 din Superliga României. 

Meciul de pe Arena Naţională este programat duminică, 26 noiembrie, de la ora 20:30, şi se poate vedea în direct pe Orange Sport 1 şi în format live video pe Orangesport.ro.

Burcă: ”Ştiu că în România nu este normal ca antrenorul să rămână punct fix”

La conferinţa de presă premergătoare duelului, Ovidiu Burcă este de părere că echipa sa poate produce marea surpriză şi să învingă liderul Superligii.

Dinamo se află pe locul 15 în clasament, cu doar 10 puncte acumulate, în timp ce FCSB este lider în clasament, cu 34 de puncte.

”Este un meci de mare încărcătură, de mare intensitate, este derby-ul fotbalului românesc şi sperăm să ne ridicăm la nivelul tradiţiei.

Chiar dacă nu trecem printr-o perioadă foarte bună eu sunt foarte optimist şi foarte încrezător că de data aceasta vom juca foarte bine şi vom lua puncte.

Ţinând cont de poziţia în care suntem acum e un derby destul de dezechilibrat, aşa arată pe foaie. Realitatea, de multe ori, poate infirma calculele hârtiei. 

Eu ştiu că avem o situaţie din care vrem să ieşim şi ăsta ar fi cel mai frumos moment în care putem să întoarcem situaţia. E un derby, pentru suporteri ar fi un moment în care le-am reconfirma apartenenţa la acest club.

Suntem într-o perioadă nu tocmai bună şi avem nevoie de puncte. Îmi doresc foarte mult pentru aceşti jucători să poată să se bucure după un meci pentru că pare că am uitat lucrul ăsta, am suferit foarte mult. 

În primul rând, la momentul promovării toată lumea m-a întrebat care e obiectivul. Atunci am cerut şase luni şi timpul a cam expirat, e timpul să pun presiune pe jucători.

Dacă până acum spuneam că s-a jucat bine, am ajuns la momentul în care lumea nu prea mai are răbdare.

Îi simt bine pe jucători, toată perioada asta i-a făcut să se unească şi simt că acesta este momentul în care putem să întoarcem situaţia. Sunt un antrenor destul de exigent, dar presiunea trebuie să o pui atunci când jucătorii sunt pregătiţi. 

(n.r. V-ar mulţumi un rezultat de egalitate?) Nu ştiu să vă răspund, noi ne dorim să câştigăm. (n.r. Se vorbeşte de ultimatum) Nu mă deranjează, oamenii sau cei care vorbesc sunt liberi să-şi exprime ideile.

Ştiu că în România nu este normal ca antrenorul să rămână punct fix la un club care are mai multe înfrângeri. Asta nu este problema mea pentru că ceea ce contează este doar echipa şi ceea ce pot să le ofer băieţilor”, a declarat Burcă, înainte meci.

Afla mai multe despre: dinamoovidiu burcasuperliga 

viewscnt
Articole similare