Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrea Mandorlini a intervenit după ce a auzit despre posibila venire a lui Adi Mutu la CFR Cluj: "Ce contează este că România s-a întors în Europa"

Andrea Mandorlini a intervenit după ce a auzit despre posibila venire a lui Adi Mutu la CFR Cluj: "Ce contează este că România s-a întors în Europa"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj se pregăteşte pentru următorul meci din Superliga, cu UTA, iar antrenorul Andrea Mandorlini a dorit să lămurească ultimele informaţii despre sosirea în Gruia a lui Adrian Mutu.

"Restul nu e fotbal". Reacţia lui Mandorlini când a auzit despre Mutu, la CFR Cluj

CFR Cluj joacă acasă cu UTA, sâmbătă, de la 20:30, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. Echipa din Gruia este pe locul secund, cu 31 de puncte după 16 etape, la trei puncte de liderul FCSB. 

În pauza competiţională în care naţionalele au jucat meciurile din preliminarii, Andrea Mandorlini n-a avut linişte. Conform ultimelor informaţii, Adrian Mutu ar putea fi alesul lui Nelu Varga pentru banca lui CFR Cluj, în cazul în care antrenorul italian nu reuşeşte să producă rezultatele dorite. 

Andrea Mandorlini a comentat informaţia apărută în spaţiul public şi a negat această posibilitate. 

"Ce legătură are? Eu nu înţeleg ce legătură are dacă am vorbit cu Neluţu sau nu, că Mutu ar trebui să vină aici. Jurnaliştii au scris? Despre ce vorbim? Nu îl cunosc pe Mutu, dar nu există, nu mă interesează.

Este mult scandal. Cred că fotbalul este ceea ce a făcut naţionala României, nu scandal. Victorie, seriozitate, jucători… Restul nu e fotbal. Nu are legătură cu nimic, cu clubul, cu fotbalul. E doar fum.

Vorbesc în continuare cu conducerea clubului, a fost o perioadă de reconstrucţie, am făcut multe lucruri. Eu sunt aici. Nu are legătură cu nimic. Lucrul care contează este că România s-a întors în Europa. Asta contează. Restul nu are legătură cu fotbalul", a declarat Andrea Mandorlini, înainte de CFR Cluj - UTA. 

Afla mai multe despre: andrea mandorlinicfr cluj utaadrian mutu cfr clujandrea mandorlini adi mutu 

viewscnt
Articole similare