Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mi s-a părut mult opt etape de suspendare”. Valentin Ţicu, discurs manifest la revenire. ”S-a spus despre mine că sunt cămătar şi interlop. Nu mi-a picat bine”

”Mi s-a părut mult opt etape de suspendare”. Valentin Ţicu, discurs manifest la revenire. ”S-a spus despre mine că sunt cămătar şi interlop. Nu mi-a picat bine”

Superliga

Comentarii

Valentin Ţicu a avut parte de o revenire spectaculoasă, după două luni în care a stat pe tuşă, ca urmare a suspendării primite pentru faultul criminal pe care căpitanul Petrolului l-a comis asupra lui Dragoş Iancu.

”Mi s-a părut mult opt etape de suspendare”. Valentin Ţicu, discurs manifest la revenire. ”S-a spus despre mine că cămătar şi interlop. Nu mi-a picat bine”

Pedeapsa lui Valentin Ţicu a fost redusă de Comisia de Recurs din cadrul FRF la opt etape, după ce i-a provocat lui Dragoş Iancu o fractură deschisă la meciul cu Hermannstadt, din urmă cu fix două luni, la data de 24 septembrie. La o zi distanţă de la această decizie, Dragoş Iancu a susţinut că suspendarea lui Ţicu a fost ”prea blândă”.

”Sunt foarte fericit că am revenit şi că mi-am ajutat echipa să câştige trei puncte. N-aveţi idee cum am trăit cât am stat în tribune şi cum am stat cu emoţii pe la comisii.

La început nu-mi găseam reperele, dar toată lumea m-a încurajat. Dumnezeu m-a ajutat, le-a pus după sufletul omului. Am şi eu familie, iar orice s-a spus despre mine că sunt cămătar, interlop, criminal, nu mi-au picat deloc bine. În continuare, nu ştiu dacă mai are rost să îmi cer scuze, pentru că mi-am cerut de multe ori scuze. Nu am apucat să vorbesc cu el. O să discut cu el mâine. Îl aştept şi pe el să revină”, a spus Ţicu, după meciul cu FC Botoşani.

Căpitanul Petrolului, nemulţumit, chiar dacă i-a fost înjumătăţită suspendarea

”Opt etape mi se păreau mult, acum pot să spun că mi-au picat bine pentru că am putut să joc astăzi. În toată perioada asta nu am mai citit presa, nu are rost să mai vorbesc despre ce s-a vorbit despre mine. Să nu ne mai ia nimeni apărarea, nu suntem la mila nimănui, avem câte un contract, trebuie respectat de ambele părţi, toate să meargă la bun sfârşit cu brio.

(n.r. despre calificarea naţionalei la EURO) Vreau să felicit jucătorii şi toţi staff-ul naţionalei, au primit critici, cum am primit şi eu. Vreau să-i felicit, mă bucur că am făcut şi eu parte din acel proiect, măcar puţin”, a mai spus Valentin Ţicu.

 

 

Afla mai multe despre: petrolulţicudragoş iancu 

viewscnt
Articole similare