Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul lui FC Botoşani a luat foc după greşeala majoră de arbitraj din care a deschis Petrolul scorul: "Întoarce dacă ai greşit, că muncim"

Antrenorul lui FC Botoşani a luat foc după greşeala majoră de arbitraj din care a deschis Petrolul scorul: "Întoarce dacă ai greşit, că muncim"

Superliga

Comentarii

Andrei Patache a reacţionat la partida pierdută de echipa sa, FC Botoşani, pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti, cu Petrolul, scor 2-1.

Patache a vorbit de faza controversată de la henţul lui David Gabriel care a dus la primul gol al gazdelor din Ploieşti.

Acesta a menţionat că golul încasat a afectat teribil moralul întregii echipe.

Patache a avut de reproşat întreaga fază şi arbitrului partidei, Viorel Flueran.

Interimarul oaspeţilor a ţinut cont şi de ultimele meciuri în care acesta consideră că echipa sa a fost dezavantajată.

Andrei Patache: "Este a opta sau a noua greşeală împotriva noastră"

"Nu ştiu ce henţ a văzut domnul Flueran, şi a şi recunoscut că a greşit. Întoarce dacă ai greşit că muncim şi vrem să jucăm pe teren. Este a opta sau a a noua greşeală împotriva noastră. Nu vrem să fim ajutaţi, vrem să fim arbitraţi corect.

Noi şi Dinamo suntem cele mai dezavantajate echipe. Moralul nostru nu este deloc bun. Eu am încredere în ei. Pot să joace mult mai bine. 

Vă daţi seama, cum am primit golul, imediat jucătorii erau cu capul în pământ. Cred că vor să tragă invers liniile din păcate. La ei analizează foarte mult, la noi, pac, dintr-o secundă...

Au fost şi plusuri, ma dat gol, am revenit. Am revenit la Farul, am revenit cu Voluntari, azi nu am mai putut. Cred că mai pot sta cu meciul cu Rapid pe bancă, după se poate lua o decizie.

O decizie a schimbat soarta unui joc, moralul nostru nu este foarte bun, n-am mai câştigat din sezonul trecut, cu Mioveni, am încredere in ei, am încredere, pot juca mult mai bine, putem scoate echipa." a declarat Andrei Patache la finalul partidei de la Ploieşti.

Afla mai multe despre: fc botosanipetrolul ploiestiandrei patacheviorel flueran 

viewscnt
Articole similare